Heikko sisäpeli koitui kohtaloksi

Ykköspesiksen kärkikamppailu oli vierasjoukkueen juhlaa. Kymmenennen peräkkäisen voiton napannut Haminan Palloilijat vei kolme pistettä mukanaan juoksuin 2-4, 0-3.

Hamina aloitti ottelun heti tasonsa mukaisesti. Ottelun avausjuoksu tuli hieman Puijon ulkokentän auttamana, mutta seuraavat kolme hyvillä lyönneillä. Puijo pääsi yrittämään kotiuttamista kahdesti.

Toisessa vuorossa Puijon laadukas ulkopeli alkoi jo näkyä eikä Hamina päässyt kasvattamaan juoksutiliään. Valittamista ei ollut Haminankaan ulkopelissä ja Puijo pidettiin yhä nollilla.

Kolmannessa vuorossa Puijo pääsi viimein juoksujen makuun, kun Teemu Nivala kotiutti Misa Märsylän. Viimeisenä lyömään tullut Kasperi Laasonen löi PuPelle toisen juoksun ja lyöntikierros päästiin aloittamaan alusta.

Jakson lopussa tasoittamista yritettiin sinnikkäästi, tuloksetta.

Ykköspalkittu Väinö Väänänen purki ykköstilanteet sataprosenttisesti.

Tauon jälkeen pesät täytettiin nopeasti, mutta avausjuoksu hylättiin pitkän neuvottelun jälkeen. Kyseessä oli estäminen.

Hamina sai toisen tasoittavalla pistetilin auki kolmella juoksulla. Nämä jäivät jakson ainoiksi.

Puijon Pesiksen pelinjohtaja Jaska Huttunen antoi kehuja vierasjoukkueelle.

– Hamina oli kaikilla osa-alueilla parempi. Joukkueen ilme vaikutti väsyneeltä. Näihin peleihin jos ei saa virtaa kaivettua, niin mihin sitten?

Puijon Pesiksen pelit jatkuvat kahdella ottelulla Kannuksen Uraa vastaan. Sunnuntaina 16.8. pelataan Kannuksessa ja kotona keskiviikkona 19.8. klo 17.30. Tervetuloa kannustamaan!

Kuvat: Riina Niskanen