Intersport Kuopio ja Puijon Pesis yhteistyöhön

Puijon Pesis ja Intersport Kuopio ovat solmineet kolmevuotisen yhteistyösopimuksen, jossa ovat mukana myös Craft Sportswear ja Karhu Pesis. Puijon Pesiksessä sopimus kattaa niin miesten kuin naistenkin joukkueet.

– Olemme seurassa todella iloisia, että saimme yhdeksi tärkeimmäksi yhteistyökumppaniksemme monipuolisen ja kaikkien tunteman kuopiolaisen urheiluvälinekaupan, iloitsee Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen.

Intersport Kuopion kauppiaat Tuukka ja Milla Uusitalo aloittivat työnsä Kuopion keskustassa sijaitsevassa liikkeessä noin vuosi sitten. Sitä ennen he työskentelivät Intersport-kauppiaina Jyväskylässä marraskuusta 2017 alkaen.

Sekä Tuukalla että Minnalla on kokemusta myös Budget Sport -ketjusta.

Tuukka on lähtöisin Varkaudesta.

– Savoon muuttaminen oli kuin olisi muuttanut kotiin. Kuopioon olisimme tulleet aikaisemminkin, jos Matkuksen kauppakeskus olisi avattu esimerkiksi vuonna 2011, Tuukka kertoo.

Pesäpallo on hänelle tuttu laji. Hän pelasi itse 15-vuotiaaksi saakka perinteikkäässä Puurtilan Kisa-Pojissa. Tuukan mukaan pelaaminen jäi, kun tytöt ja muut asiat alkoivat kiinnostaa enemmän.

Pesäpallon kanssa kauppiaspariskunta on kuitenkin ollut tekemisissä yrittäjinä. Jyväskylässä he tekivät yhteistyötä moninkertaisen naisten Suomen mestarin Kirittärien kanssa. Viime kesänä he ehtivät käymään katsomassa myös savolaista pesäpalloa.

– Sillä on merkitystä, että yhteistyösopimuksen kaikilla osapuolilla on myös lajituntemusta, arvelee Aleksi Eskelinen.

Tuukka Uusitalo odottaa innolla koronaepidemian hellittämistä, jotta hän voisi tavata enemmän Puijon Pesiksen väkeä ja oppia tuntemaan seurayhteisön.

Seuran jäsenten kannattaa olla itsekin aktiivisia. Kuopio Intersportin monipuolinen valikoima takaa sen, että kaikkiin liikuntamuotoihin löytyy sopivia varusteita. Asiantuntevan palvelun ansiosta virheostoksia ei pääse syntymään.

Teksti: Mauri Liukkonen

Scroll to Top