Jouni Oja-Lipasti on Puijon Pesiksen tulevan kauden pelinjohtaja

Puijon Pesis on nimennyt ensi kauden miesten edustusjoukkueen 1. pelinjohtajaksi ja päävalmentajaksi Jouni Oja-Lipastin, 38. Pohjanmaalta Kuopioon saapuvan Oja-Lipastin sopimus kattaa kauden 2024 ja sisältää option kausista 2025–2026.

Viimeisimmäksi Oja-Lipasti on toiminut naisten Superpesiksessä Joensuun Mailan ja Hyvinkään Tahkon pelinjohtajana kausilla 2021 ja 2022. Ennen pelinjohto- ja valmennustehtäviin siirtymistään Oja-Lipasti pelasi mittavalla pelaajaurallaan yli 200 ottelua Superpesiksessä ja oli voittamassa pronssia Koskenkorvan Urheilijoiden väreissä kaudella 2007.

– Jounista saamme analyyttisen, peliä kokonaisvaltaisesti hahmottavan, lajiin intohimoisesti suhtautuvan ja eteenpäin pyrkivän pelinjohtajan sekä päävalmentajan. Jouni on erinomainen henkilö jatkamaan seurassa tehtyä hyvää työtä sekä viemään meitä kohti urheilullisia tavoitteitamme, toteaa Jori Vaissalo Puijon Pesiksen hallituksesta.

– Ensimmäisistä keskusteluista lähtien Puijo osoittautui valmennuksellisesti ja urheilullisesti parhaaksi vaihtoehdoksi omalla valmentajaurallani. Olen innokkaasti ja päättäväisesti ryhtymässä kehittämään pelaajia ja seuraa kohti kovia tavoitteita, kommentoi Oja-Lipasti uutta tehtäväänsä.

Jouni Oja-Lipasti aloittaa tehtävässään 1.10 ja tulee vastaamaan jatkossa myös Kuopion alueen urheiluakatemian pesäpallon lajivalmennuksesta Kuopiossa.

Scroll to Top