#KAUSARIHAASTE 2018

Puijon Pesis järjestää kaudelle 2018 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja Puijon Pesiksen miesten edustusjoukkueen kauden 2018 Ykköspesiksen runkosarjan kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 50 euroa.  Kausarihaaste 2018 -kampanjan toteutuminen edellyttää 300 sitovaa kausikorttivarausta. Kampanja on voimassa 1.4. – 1.5.2018.

Päivitys 2.5.2018: Kampanjan minimitavoite tuli täyteen, joten Kausarihaaste -kampanja toteutuu ja kausikorttien varaajat saavat korttinsa kampanjahintaan. Kausarihaasteen kampanja-aikaa on päätetty jatkaa ja kausikortteja voi ostaa vielä edulliseen 50 euron hintaan 3.6. asti oheisella varauslomakkeella.

Kausarihaasteen kausikortit eivät ole nimettyjä tai yksilöityjä ja kausikortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn Puijon Pesiksen Ykköspesiksen runkosarjan kotiotteluihin. Kausikortti toimii myös etukorttina, jolla saa myöhemmin erikseen ilmoitettavia etuja ja tarjouksia Puijon Pesikseltä ja yhteistyökumppaneilta.

Kausarihaaste 2018 -kampanjan tavoitteena on tarjota ihmisille iloa ja suuria tunteita elämyksellisyyden kautta pesäpallon parissa sekä tuoda kansallislaji kaikkien saataville Savon sydämessä. Puijon Pesis haastaa kaikki urheilun ystävät mukaan luomaan yhdessä entistäkin viihdyttävämpi ottelutapahtuma kasvavan yleisömäärän tuoman tunnelman kautta.

Kampanjan varausehdot

Usein kysytyt kysymykset

Lisätiedot:
kausarihaaste@puijonpesis.fi / 044 370 4306

KAUSARIHAASTEEN VARAUSLOMAKE

Lähettämällä tämän lomakkeen sitoudut ostamaan itsellesi 50 € hintaisen Kausarihaaste-kausikortin Puijon Pesiksen miesten Ykköspesiksen kauden 2018 runkosarjan kotiotteluihin. Varauksen jälkeen saat sähköpostiin ohjeet kausikortin maksamista varten.

Vastaathan kaikkiin tähdellä merkittyihin kohtiin, kiitos!

Nimi (etunimi sukunimi) *

Puhelin *

Sähköposti *

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Maa (jos muu kuin Suomi)

Yritys / organisaatio

Laskutusosoite (jos kyseessä on yritys tai organisaatio)

Kausarihaaste-kampanjaan minut haastoi mukaan

Kausikorttien lukumäärä *

Olen tutustunut varausehtoihin ja hyväksyn ne *