Kesäduuni OP:n piikkiin on mahdollista tänäkin vuonna Puijon Pesiksessä!

Haluaisitko kesätöihin Puijon Pesikselle? Oletko 15-17 -vuotias innokas ja reipas työntekijä? Tänäkin vuonna kesäduuni OP:n piikkiin on mahdollista Puijon Pesiksessä! Kesätöitä on tarjolla tänä kesänä lasten ja nuorten ohjaajalle sekä tapahtumatyöntekijälle.

 

Tapahtumatyöntekijä

Tapahtumatyöntekijänä tehtäväsi on olla toteuttamassa viihtyisiä ja sujuvia ottelutapahtumia yleisölle ja asiakkaille. Ottelutapahtumissa voi olla muun muassa pääsylippujen ja kausikorttien tarkastamista, kioski- ja katsomomyyntitehtäviä, lipunmyyntiä, maskottina toimimista sekä muita avustavia tehtäviä. Tarvittaessa ja oman mielenkiintosi perusteella voit olla myös mediatiimin apuna ottelutapahtuman viestinnässä sosiaalisessa mediassa.

Eduksi katsotaan reipas, aktiivinen ja iloinen työskentelyote. Kokemus maksupäätteiden käytöstä ja lipuntarkastuksesta auttaa, mutta tehtävät ovat myös opeteltavissa, mikäli aiempaa kokemusta ei ole.

Lasten ja nuorten ohjaaja

Tehtävänä on ohjata lapsille ja nuorille tarkoitetun Korttelipesiksen, Pesiskoulun, Pesisliikkarin sekä mahdollisesti myös aikuisten/nuorten höntsäpesiksen tunteja yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Tehtävässä toteutetaan junioripäällikön tekemiä ohjaussuunnitelmia tavoitteena saada ohjausryhmälle ilon ja onnistumisen tunteita, kannustaa liikunnallisuuteen, oppia ryhmässä toimimista sekä omaksua monipuolisesti liikunnallisia- ja pallonkäsittelytaitoja.

Etuna on pesäpallon lajituntemus, oma liikunnallisuus ja kiinnostuneisuus urheiluun sekä palloilulajeihin, ohjauskokemus ja kiinnostus ryhmäohjaamiseen, sosiaaliset- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky tulla toimeen eri ikäisten lasten kanssa.

 

Hae kesätöitä vapaalla hakemuksella viimeistään 17.4.

Hakemukset lasten ja nuorten ohjaajaksi ➡ [email protected]

Hakemukset tapahtumatyöntekijäksi ➡ [email protected]

Lisätietoja hakemisesta ➡ op.fi/pohjois-savo/kesaduuni

Scroll to Top