Keskiviikkona tarjolla isoja pisteitä – yllättäjä Kannuksen Ura vierailee Puijolla

Puijon Pesiksen miesten ykköspesisjoukkueen kausi jatkuu keskiviikkona kotiottelulla Kannuksen Uraa vastaan. Kun noin kaksi kolmasosaa sarjasta on pelattu, Kannus on ollut Ykköspesiksen yksi suurimmista yllättäjistä.

Keski-Pohjanmaan porukka kamppailee vahvasti pääsystä neljän parhaan joukkoon ja sitä myötä välieriin. Tällä hetkellä se on neljäntenä 29 pisteellään, kolmen pisteen päässä kolmospaikkaa pitävästä Puijon Pesiksestä. Molemmat ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän kuin kärkikaksikkoa tällä hetkellä miehittävät Oulun Lippo (36p.) ja Jyväskylän Lohi (32p.). 

Tarjolla on siis erittäin tärkeät pisteet, kun pilliin vihelletään keskiviikkona Puijonlaaksossa. Tämän tietää myös Kannuksen Urassa pesäpallo-oppinsa saanut PuPen Misa Märsylä.

– Varmasti tasainen matsi on tulossa, sillä Kannuksella on paras joukkue moneen vuoteen. Toki he menettivät juuri alkuviikosta parhaan pelaajansa (Severi Tikkakoski) Manseen, joten se voi ehkä hieman näkyä heidän pelissään, Märsylä ennakoi.

Kannuksen joukkueesta esille nousee etenkin lyöjätilaston kakkosena majaileva kokenut Tuomo Rautio, joka on lyönyt tehot 1+38=39. Kärkilyönneissä ja tuoduissa sarjan kärkikolmikossa olleen Tikkakosken menetys kirpaisee, joten vastuuta voidaan olettaa tulevan lisää esimerkiksi hyvin pelanneelle Aappo Savikoskelle sekä Eetu Isohannille.

Kannuksen hyvä vire on hieman yllättänyt Märsylää. Keskiviikolta mies toivoo rohkeutta mailanvarteen.

– En kyllä henkilökohtaisesti odottanut, että Kannus olisi näinkin korkealla sarjataulukossa, joten on se vähän yllätys ollut. Rohkeeta peliä pitää huomenna pelata ja meidän on pidettävä sovituista asioista kiinni, Märsylä miettii.

Märsylä on ollut tällä kaudella kovassa iskussa jokerin roolissaan. Vuoden 2019 etenijäkuningas on 33 tuodullaan etenijätilaston kärjessä ja kärkilyönneissä mies on myös top-10:ssä 73 kärkkärillään.

– Kesäkuussa vähän kateltiin, mutta heinäkuussa oli jo oikeinkin mallikasta peliä. Jatketaan samaa rataa!

 

Puijon Pesis – Kannuksen Ura, keskiviikkona 4.8. klo 18.00 Puijon pesäpallostadionilla!

 

Teksti: Ismo Huotari

Kuva: Saimi Airaksinen

 

Scroll to Top