Firmapesis

Firmapesis järjestetään jälleen kesällä 2023. Seuraa turnaukseen liittyvää ilmoittelua tai ilmoita meille halukkuudestasi osallistua turnaukseen.

Firmapesis on vuoden kohokohta, jossa mieli on korkealla, ilo rajatonta ja yhteishenki nousee huippuunsa! Puijon Pesiksen Firmapesiksessä yhdestä tai useammasta työyhteisöistä, yrityksestä ja sen yhteistyökumppaneista tai asiakkaista kootut joukkueet pelaavat toisiaan vastaan turnauksen, pilke silmäkulmassa voittoisia taktiikoita juonien. Kansallispeli toimii erinomaisena alustana tarjoten liikunnallisen, yhteisöllisen ja elämyksellisen päivän, jota muistellaan vielä monesti työpaikan kahvipöydissä.

– Joukkueenne pelaa kolme n. 45 minuutin ottelua
– Turnaus pelataan Puijon pesäpallostadionilla ja Neulamäen hiekkatekonurmikentällä.
– Puijon Pesiksen puolelta järjestyvät kentät, tuomarit ja pelivälineet.
– Illallisruokailu kruunaa päivän jälkipelien ja koko osallistujaporukan yhteisöllisen verkostoitumisen merkeissä.
– Unohtaa ei sovi myöskään mielettömiä palkintoja!

Miten mukaan?

– Joukkueeseen on hyvä kuulua n. 10-15 pelaajaa. Myös yhdistelmäjoukkueet eri yritysten kesken ovat mahdollisia. Kerää porukka kasaan!
– Firmapesiksen osallistumismaksu vahvistetaan myöhemmin
– Työeläkeyhtiöt antavat työhyvinvointirahaa työhyvinvoinnin edistämiseen – kysy eläkeyhtiöstäsi osallistumista TYKY-päivän kustannuksiin!
– Voit ilmoittautua jo mukaan – yhteystiedot ovat alla!

Tuo siis työyhteisösi mukaan ikimuistoiseen tapahtumaan nauttimaan pesiksen pyörteistä, pilke silmäkulmassa!

”Kun savolaiseen kulttuuriperimään liitetty kierous yhdistetään juonikkaaseen kansallispeliin, syntyy oivallinen yhdistelmä. Savolaiset ovat synnynnäisesti maailman luontaisinta kansaa pesäpalloilijoiksi.”

Yhteystiedot

Pasi Penttinen
044 034 4388
pasi(at)puijonpesis.fi

Scroll to Top