Puijon pesis yhteistyökumppanina

Pesäpallo on kaikkien kansallispeli. Olemme ylpeitä pesäpallon perinteistä ja tarinoista, juurevasta ja ainutlaatuisesta suomalaisuudesta. Perustehtävämme on järjestää unohtumattomia elämyksiä sekä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia kaikille monipuolisena liikunta- ja urheilumuotona.

Yhteiskunnallisista haasteista pesäpalloliikkeelle tärkein on lasten kasvun ja kehityksen tukeminen urheilun ja liikunnan keinoin. Tavoitteena on mahdollistaa kaikille elämänmittainen liikunnallinen elämäntapa, osallistuminen ja osallisuus.

Meille on tärkeää edistää hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja suvaitsevaisuutta. Toimimme tavoitteellisesti ja avoimesti yhdessä – olemme luotettava kumppani. Olemme urheilullisia ja toiminnan perustana ovat liikunnan ja urheilun eettiset ja reilun pelin periaatteet.

Pesäpallo on suosittu kesäkauden palloilulaji, joka tarjoaa katsojille jännitystä, viihdettä ja elämyksiä. Puijon Pesis toimii kasvukeskuskaupungissa edustaen Kuopiota ja Savoa suomalaisella pesiskartalla. Puijon Pesis tarjoaa kumppaneilleen näkyvyyttä paikallisesti Kuopiossa sekä valtakunnallisesti vieraspelipaikkakunnilla ja suomalaisten pesäpallon seuraajien silmissä. Ykköspesiksen runkosarja sisältää 24 ottelua, joista 12 kotipeliä.

Ykköspesiksessä pelaavan edustusjoukkueen lisäksi Puijon Pesiksen toiminta kattaa myös laajasti urheiluseuratoimintaa pesiskouluista juniorijoukkueisiin ja harrastepesäpalloon. Toiminta nojaa talkoolaisiin ja vapaaehtoisiin ohjaajiin, huoltajiin ja muihin joukkueiden tukijoukkoihin.

Puijon Pesiksen yhteistyökumppanuus on oiva muoto kantaa yhteiskuntavastuuta tukemalla lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa liikuntaa ja urheilua, luomalla edellytyksiä seuratyölle, yhteisöllisyydelle ja elämyksille sekä edistämällä kansallislajimme menestymistä.

Toimimme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa parantaaksemme kumppanin tunnettuutta ja imagoa, edistääksemme myyntiä, tarjotaksemme tilaisuuksia huomioida asiakkaita ja sidosryhmiä sekä verkostoitua. Meidän kanssa on helppoa toteuttaa henkilöstölle työhyvinvointi- tai liikunta- ja virkistyspäivä. Voit myös haastaa henkilöstösi, asiakkaasi tai kilpakumppanisi muodostamaan joukkueen ja mittaamaan paremmuutta pienessä pesisturnauksessa!

Ota yhteyttä, niin katsotaan mikä on juuri teille sopiva yhteistyömuoto ja räätälöidään yhdessä paketti, joka vastaa tarpeitanne!

Pasi Penttinen
Toiminnanjohtaja, myynti
044 034 4388 – pasi(at)puijonpesis.fi

Scroll to Top