TYÖHYVINVOINTIPALVELUT

Tee erilainen ratkaisu ja tilaa tällä kertaa työhyvinvointi- tai liikunta- ja virkistyspäivä Puijon Pesikseltä! Satsaus työhyvinvointiin kannattaa työnantajalle. Arjen juoksua on hyvä pysäyttää välillä ja tarjota työyhteisölle liikunnallista tekemistä. Yhdessä liikkuminen ja tekeminen tiivistävät työyhteisöä ja lisäävät hyvinvointia.

Menestyvä työntekijä ja työyhteisö voivat hyvin. Hyvinvointi ei kuitenkaan synny itsestään. Innostavalla ja erilaisella tyhy-päivällä voit sytyttää kipinän ja innostaa pitämään huolta itsestään sekä kannustaa muutokseen ja liikunnan riemun pariin.

Tehtävämme on järjestää unohtumattomia elämyksiä sekä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia kaikille monipuolisena liikunta- ja urheilumuotona. Tavoitteena on mahdollistaa kaikille elämänmittainen liikunnallinen elämäntapa, osallistuminen ja osallisuus.

Voisimmeko auttaa yritystäsi ja henkilöstöänne parantamaan hyvinvointia ja työkykyä? Voisimmeko hauskalla ja mielenkiintoisella tapahtumalla tukea joukkuehenkeä työyhteisössäsi?

Pesäpallo voi tuoda tyhy-päivään erilaisen ja lystikkään vivahteen. Kansallislaji on monille tuttu lapsuudesta, mutta taitavien ohjaajien avulla lajin salat saattavat aueta aivan uudella tavalla. Pesis on erittäin monipuolinen ja jokaiselle sopivaa haastetta tarjoava liikuntamuoto. Lyöntimylly, heittomylly, tunnelipesis, tornipallot, nopeus- ja tarkkuusskabat… Pesiksen voi kokea täysin uusilla ja erilaisilla tavoilla!

Ja jos kilpailuhenkeä riittää, voit myös haastaa henkilöstösi, asiakkaasi tai kilpakumppanisi muodostamaan joukkueen ja mittaamaan paremmuutta pienessä pesisturnauksessa!

Kanssamme päivän toteutus on helppoa. Tyhy-, virkistys- tai liikuntapäivä räätälöidään toiveidenne mukaiseksi. Laadukkaan kokonaisuuden takaavat ammattitaitoiset ohjaajamme sekä yhteistyökumppaneidemme täydentävä tarjonta. Hyvinvointikeskus Fressillä on laaja tarjonta sisältäen mm. kehonkoostumusmittaukset, ryhmäliikuntatunnit ja luennot. Päivä on kiva huipentaa Puijon Majalla herkullisen ruuan ja kenties saunaillan merkeissä tai Puijon Tornissa upeista näköaloista ja gourmet annoksista nauttien.

Kysy lisää, tee hyvinvoiva valinta ja pyydä tarjous!

FIRMAPESIS

Puijon Pesis järjestää firmapesis-turnauksia, joissa eri yritykset ja yhteisöt pääsevät mittaamaan hyvässä hengessä toistensa paremmuutta. Peli-ilo ja yhdessä tekeminen tarttuu koko porukkaan! Kokoa siis oma joukkueesi ja lähde mukaan – ja haasta vaikkapa toinen osasto tai kilpailija osallistumaan myös! Lisätietoja ajankohdasta ja järjestelyistä saat yhteyshenkilöiltä.

Muistathan kysyä eläkeyhtiöltäsi osallistumista tyhy-päivän ja muiden työhyvinvointia edistävien tapahtumien kustannuksiin!

Myyntivastaavat

Viivi Vainikainen | 040 838 0738 | viivi[at]puijonpesis.fi
Jori Vaissalo | 050 378 8359 | jori[at]vaissalo.fi

Yhteistyössä mukana ja hyvinvointia rakentamassa