Työhyvinvointi

Tee erilainen ratkaisu ja tilaa tällä kertaa työhyvinvointi- tai liikunta- ja virkistyspäivä Puijon Pesikseltä! Satsaus työhyvinvointiin kannattaa työnantajalle. Arjen juoksua on hyvä pysäyttää välillä ja tarjota työyhteisölle liikunnallista tekemistä. Yhdessä liikkuminen ja tekeminen tiivistävät työyhteisöä ja lisäävät hyvinvointia.

Menestyvä työntekijä ja työyhteisö voivat hyvin. Hyvinvointi ei kuitenkaan synny itsestään. Innostavalla ja erilaisella tyhy-päivällä voit sytyttää kipinän ja innostaa pitämään huolta itsestään sekä kannustaa muutokseen ja liikunnan riemun pariin.

Tehtävämme on järjestää unohtumattomia elämyksiä sekä fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia kaikille monipuolisena liikunta- ja urheilumuotona. Tavoitteena on mahdollistaa kaikille elämänmittainen liikunnallinen elämäntapa, osallistuminen ja osallisuus.

Voisimmeko auttaa yritystäsi ja henkilöstöänne parantamaan hyvinvointia ja työkykyä? Voisimmeko hauskalla ja mielenkiintoisella tapahtumalla tukea joukkuehenkeä työyhteisössäsi?

Pesäpallo voi tuoda tyhy-päivään erilaisen ja lystikkään vivahteen. Kansallislaji on monille tuttu lapsuudesta, mutta taitavien ohjaajien avulla lajin salat saattavat aueta aivan uudella tavalla. Pesis on erittäin monipuolinen ja jokaiselle sopivaa haastetta tarjoava liikuntamuoto. Lyöntimylly, heittomylly, tunnelipesis, tornipallot, nopeus- ja tarkkuusskabat… Pesiksen voi kokea täysin uusilla ja erilaisilla tavoilla!

Ja jos kilpailuhenkeä riittää, voit myös haastaa henkilöstösi, asiakkaasi tai kilpakumppanisi muodostamaan joukkueen ja mittaamaan paremmuutta pienessä pesisturnauksessa!

Kanssamme päivän toteutus on helppoa. Tyhy-, virkistys- tai liikuntapäivä räätälöidään toiveidenne mukaiseksi. Laadukkaan kokonaisuuden takaavat ammattitaitoiset ohjaajamme sekä yhteistyökumppaneidemme täydentävä tarjonta. Liikuntakeskus Huippu Centerillä on laaja tarjonta sisältäen mm. kehonkoostumusmittaukset ja ryhmäliikuntatunnit. Päivän voitte huipentaa esimerkiksi KPY Novapoliksella saunaillan merkeissä.

Kysy lisää, tee hyvinvoiva valinta ja pyydä tarjous!

Myynti

Pasi Penttinen | 044 034 4388 | pasi[at]puijonpesis.fi

Scroll to Top