Kuopion Höntsäpesikseen lisäryhmä ja pidennetty vuoroaika

Puijon Pesiksen kesäkuun alussa käynnistämä Höntsäpesis on saavuttanut suuren suosion ja osallistujia on ollut kahdella edellisellä kerralla satakunta. PuPe reagoi suureen kysyntään jo aiemmin ja lisäsi edelliselle kerralle maanantaille 26.6. toisen Höntsäpesis-vuoron. Tämän perusteella seurassa on linjattu Höntsäpesiksen järjestämisestä loppukesän ajan.

Jatkossa (maanantaista 3.7. lähtien) Höntsäpesis jatkaa kahdella peräkkäisellä maanantain vuorolla. Vuoroaikoja pidennetään puolella tunnilla, jotta isoissakin ryhmissä pystytään harjoittelemaan ja pelaamaan riittävästi.

Höntsäpesis toimii maanantaisin. Ensimmäinen vuoro on klo 17.00 – 19.00 ja toinen vuoro on klo 19.00 – 21.00. Pääsääntöisesti paikkana toimii Neulamäen kenttä.

Poikkeuksen muodostavat:
– talkooteemainen kerta maanantaina 10.7., joka on klo 17-19 ja jolloin vuorossa ei ole pesäpallon pelaamista tai harjoittelua, vaan seuran talkootoimintaan tutustumista Puijon pesäpallostadionilla
sekä
– Höntsäpesiksen päätöskerta, joka on tiistaina 12.9. Puijon pesäpallostadionilla. Päätöskerran vuorot ovat tuttuun tapaan klo 17-19 ja 19-21.
Höntsäpesis on kesätauolla viikot 29-30 (17.7 & 24.7).

Kaikki vuorot ja teemat sekä ajantasainen tiedotus löytyvät Höntsäpesis Kuopion nettisivujen kautta: https://puijonpesis.fi/harrastamaan/hontsapesis-kuopio/

Lisäksi ajantasaiseen tiedotukseen käytetään Pesis Kuopio -Facebook-ryhmää: https://www.facebook.com/groups/109979202890548/

– Olemme nyt lisänneet Höntsäpesiksen vuorotuntien määrän viikkotasolla 1,5:sta tunnista 4:ään tuntiin sekä lisänneet ohjaajien määriä. Käytännössä ohjaustuntien määrä on nelinkertaistunut alunperin suunnitellusta tasosta. Reagoimme jatkossa myös hankkimalla lisää pesäpallovarusteita. Ohjaustunnit ja varusteet ovat seuralta iso taloudellinen panostus, mutta haluamme vastata huutoon ja siihen suureen kysyntään ja kiinnostukseen mikä pesäpallolla Kuopiossa on, kommentoi Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen.

HöntsäPesis on kaikille kuopiolaisille aikuisille (työikäisille ja eläkeläisille) tarkoitettu avoin matalan kynnyksen liikuntaryhmä. Ryhmä sopii niin naisille kuin miehillekin. Se on osallistujille maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Riittää, kun tulee paikalle ja haluaa touhuta pesäpallon parissa. Puijon Pesis lainaa osallistujille pesäpallovarusteita.

Puijon Pesiksen järjestämä HöntsäPesis on osa Pohjois-Savon Liikunnan hallinnoimaa ESR-rahoitteista Työkuntoon-hanketta.

Scroll to Top