Kympillä otteluun – Talvisuperin liput myynnissä nyt!

Talvisuper alkaa 16. joulukuuta Tampereelta. Liput Talvisuperin otteluihin ovat nyt myynnissä. Ottelu- ja päivälippujen lisäksi tarjolla on myös joukkuekohtaisia kausikortteja, jotka kattavat yhden joukkueen kaikki runkosarjaottelut.

Talvisuperin miesten sarja käynnistyy 16. joulukuuta Tampereelta ja naisten sarja 7. tammikuuta Joensuusta. Liput kaikkiin otteluihin myy Ticketmaster.

Yksittäiset otteluliput maksavat ennakkoon kymmenen euroa jokaiseen otteluun. Portilta ostettuna yksittäinen ottelulippu maksaa 15 euroa. Tarjolla on myös paikkakunnittain päivälippuja, joiden hinnat vaihtelevat päivän otteluiden määrän mukaan. Päivälippujen hinnat ennakkoon ovat 16 euroa (2 ottelua), 24 euroa (3 ottelua) ja 32 euroa (neljä ottelua). Kaikki liput myydään numeroimattomina, eli paikat katsomossa ovat vapaasti valittavissa.

”Kannustamme kaikkia ostamaan liput ennakkoon, jolloin Talvisuperin seuraaminen paikan päällä tulee huomattavasti edullisemmaksi. Katsomokapasiteetit vaihtelevat jonkin verran paikkakunnittain, joten siksikin kannattaa olla ajoissa liikkeellä lipunostossa, jotta pääsee varmasti paikan päälle seuraamaan Talvisuperia”, sanoo Superpesiksen toimitusjohtaja Olli Aro.

Lisäksi myyntiin tulevat joukkuekohtaiset kausikortit. Kausikortti sisältää yhden joukkueen kaikki Talvisuperin runkosarjan ottelut paikkakunnasta riippumatta. Miesten joukkuekohtaiset kausikortit maksavat ennakkoon 48 euroa ja sisältävät pääsyn kaikkiin kuuteen runkosarjaotteluun.

Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät otteluihin ilmaiseksi. Pesäpalloliiton vapaakortit, tuomarikortit ja joukkueiden kesän kausikortit eivät ole voimassa Talvisuper-otteluissa. Paikan päällä otteluissa on käytössä ainoastaan korttimaksu. Lippuja voi ostaa ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta tai Ticketmasterin lipunmyyntipisteistä.

Miesten Talvisuperia pelataan Kuopiossa, Joensuussa, Kempeleessä, Seinäjoella, Tampereella ja Alajärvellä. Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon, ja runkosarja pelataan yksinkertaisena sarjana.

Talvisuper huipentuu lopputurnaukseen, jossa välierien jälkeen ratkaistaan Talvisuperin Suomen mestaruus. Välierien voittajat etenevät loppuotteluun ja häviäjät pronssiotteluun. Miesten Talvisuperin lopputurnaus pelataan 6.–7.4. Joensuussa.  Liput lopputurnauksiin tulevat myyntiin myöhemmin.

Lisäksi Ruutu näyttää suorana kaikki Talvisuperin ottelut.

Miesten Talvisuperin ensimmäiset ottelut:

16.12. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Vimpelin Veto – Manse PP, klo 17.00 (B-lohko)

28.12. Kuopio-halli

Pattijoen Urheilijat, Raahe – Puijon Pesis klo 12.00 (A-lohko)
Seinäjoen JymyJussit – Haminan Palloilijat klo 15.30 (B-lohko)
Alajärven Ankkurit – Hyvinkään Tahko klo 19.00 (B-lohko)

29.12. Kuopio-halli

Kiteen Pallo – Pattijoen Urheilijat, Raahe klo 9.30 (A-lohko)
Hyvinkään Tahko – Vimpelin Veto klo 12.30 (B-lohko)
Haminan Palloilijat – Alajärven Ankkurit, 15.30 (B-lohko)
Puijon Pesis – Sotkamon Jymy klo 18.30 (A-lohko)

Scroll to Top