LähiTapiola vahvistaa Puijon Pesiksen pääyhteistyökumppaneiden joukkuetta

LähiTapiola Savo ja Puijon Pesis vahvistavat pitkäaikaista yhteistyökumppanuuttaan. Yhteistyöllä saadaan hyötyjä LähiTapiolan asiakkaille ja tehdään tärkeää työtä turvallisuuden parantamiseksi. Yhteistyöhön sisältyy LähiTapiolan Sankarikoulutus, jossa opetellaan alkusammutustekniikoita.

– Puijon Pesis on tehnyt erinomaista työtä kuopiolaisen pesäpalloperinteen ylläpitämiseksi. Savolaisten omana vakuutusyhtiönä meille on tärkeää olla kumppanina kansallislajille Kuopiossa, LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen taustoittaa yhteistyötä.

Puijon Pesiksen toiminnassa tapahtuneita muutoksia on pantu merkille myös yhteistyökumppanin silmin.

– Positiivista on myös, että junioritoiminta on nyt saman lipun alla kuin edustustoiminta. Hienoa olisikin nähdä jatkossa mahdollisimman paljon omia kasvatteja edustusjoukkueessa, Panu Myöhänen kannustaa.

Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen iloitsee seuran pääyhteistyökumppanijoukon vahvistumisesta. Hän korostaa aitojen hyötyjen saavuttamista sekä seuran, että yhteistyökumppanin näkökulmasta. Pesäpalloväki arvostaa vahvoja juuria ja paikallista näkökulmaa, jota LähiTapiola Savo edustaa esimerkillisesti.

– Teemme kovasti töitä entistä useamman lapsen ja nuoren sekä vanhemmankin väen liikuttamiseksi ja elämänmittaisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Yhteisöllisyyden vahvistaminen sekä yhteisten elämyksien ja kokemusten tuottaminen on meidän ruisleipää. Pitkäaikaiset ja sitoutuneet yhteistyökumppanit mahdollistavat tämän tärkeän työn toteuttamisen. Kiitos koko seuraväen puolesta LähiTapiolalle työmme tukemisesta ja yhteiskunnallisen vastuun kantamisesta, Aleksi Eskelinen kiittelee.

LähiTapiolan ja Puijon Pesiksen yhteistyöllä tavoitellaan elämänturvan edelläkävijyyttä ja konkreettisia tekoja turvallisuuden hyväksi. Yhteistyön myötä LähiTapiolan Sankarikoulutus järjestetään Superpesisriehan yhteydessä 9.6. Puijon pesäpallostadionilla. Sankarikoulutus on maksuton alkusammutuskoulutus, joka antaa valmiudet pelastaa kodin tai jopa hengen.

LähiTapiola on vahva alueellinen toimija ja vaikuttaja. Yhtiöryhmän 20 alueyhtiötä palvelevat asiakkaitaan noin 280 toimipisteessä ympäri Suomen. LähiTapiolan palvelut henkilö- ja yritysasiakkaille on saatavilla myös verkosta. Toimipisteiden sijainti eri puolilla Suomea konkretisoi LähiTapiolan paikallista vaikutusmahdollisuutta mm. rekrytointien ja erilaisten alueellisten yhteistyömuotojen kautta. Noin puolet lähitapiolalaisista on töissä alueyhtiöissä.

LähiTapiola Savo tarjoaa asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttaminen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. LähiTapiolan kautta saa myös eläkevakuuttamisen ja pankin palvelut.

Puijon Pesis ry on kuopiolainen pesäpalloseura, joka tarjoaa koko pesäpallopaletin pesiskouluista juniorijoukkueisiin ja huippupesikseen sekä harrastamisen ja yhteisten elämyksien mahdollisuuksia kaikille. Seura toimii erityisesti lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun puolesta, tarjotakseen mielekkäitä harrastusmahdollisuuksia sekä unohtumattomia pesäpalloelämyksiä. Tavoitteena on mahdollistaa kaikille elämänmittainen liikunnallinen elämäntapa, osallistuminen ja osallisuus.

LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen ja Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen kättelivät sopimuksen kunniaksi.
LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen ja Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen kättelivät sopimuksen kunniaksi.
Scroll to Top