Lauantaina laitettava kaikki peliin – sarja katkolla Alajärvelle

Puijon Pesis ja Alajärven Ankkurit kohtaavat miesten Ykköspesiksen 2. välieräottelussa lauantaina Kuopiossa. Torstai-iltana Ankkurit oli avausottelussa parempi kotikentällään jaksoin 2–0 (2–0, 5–3) ja se tarrasi voiton päähän Ykköspesiksen finaalipaikasta. Pelin henki on siis lauantaina selvä – PuPen on otettava kotivoitto, että sarja vielä jatkuisi kolmanteen ja ratkaisevaan otteluun.

Parannettavaa löytyy, kuten avauspelin lukemat kertovat. Alajärvi vei ottelun kolmostilanteet selvästi 15–9, joten etenkin sisäpelissä olisi saatava kohennusta aikaiseksi. Otteluun lähtö oli torstaina hyvä, kun PuPe rakenteli palottoman ajolähdön, mutta tuloksen jäätyä nolliin vaikeudet alkoivat. Etenkin ykköspalot söivät peliä runsaasti, eikä takatilanteita pyörinyt päälle.

Illan positiivista antia oli toisen jakson kolmannen vuoron sisäpeli, jossa PuPe iski illan kaikki kolme juoksuaan ja nousi 4–0-tilanteesta vielä mukaan taisteluun jaksovoitosta. Kahdesta lyödystä vastasi Valtteri Pirinen. Tuosta vuorosta hyvät asiat mukaan ja kovalla tsempillä ja yleisön kannustuksella kohti ottelusarjan tasoitusta!

 

PuPe-Alajärvi, 2. välieräottelu la 20.8. klo 17.00 Puijon Pesäpallostadionilla!

 

Kuva: Saimi Airaksinen

 

Scroll to Top