Otteluennakko: PuPe lähtee kaatamaan Kossua sarja-avauksessaan

Kohta mennään! Puijon Pesiksen kausi miesten Ykköspesiksessä käynnistyy äitienpäiväsunnuntaina kotikentällään Osuma Areenalla. Vastustaja on heti erittäin mielenkiintoinen, sillä Puijolle saapuu viime kauden päätteeksi Superpesiksestä pudonnut perinteikäs Koskenkorvan Urheilijat.

PuPen riveissä kauden alkua odotetaan luonnollisesti jo kovalla höngällä.

– Hyvä ja odottava fiilis on koko porukalla, kun päästään avaamaan kausi kotikentällä, isoa roolia PuPen paidassa jälleen kantava Ville Pietinen hehkuttaa.

Kuopiolaiset ehtivät pelaamaan ulkona vain yhden harjoitusottelun, jossa se kärsi 0–2 (0–4, 2–3) -kotitappion Jyväskylän Lohelle. Ottelu toi joukkueelle myös muita ikäviä uutisia, kun lukkari Seeti Surakka loukkaantui ja on kauden alkuun arviolta 4-6 viikkoa sivussa.

Surakan tuuraajaksi PuPe lainasi Haminan Palloilijoissa alkuviikolla Superpesiksen debyyttinsä tehneen nuoren Mico Huttusen.

Kossun joukkue on lähes täysin uudistunut sarjaportaan vaihtumisen jälkeen. Mukana on paljon nuoria ja nousevia pelimiehiä ympäri Pohjanmaata. Kokemusta joukkueessa edustavat mm. Petrus Puputti, Mikko Hakomäki, ja PuPe-paidastakin muutaman kauden takaa tutuksi tullut Kasperi Laasonen.

Keskiviikkoisessa kauden avauksessaan Kossu kukisti sarjanousija Ylivieskan Kuulan vieraskentällä kotiutuskisan jälkeen 1–2 (2–0, 1–2, 3-4k.). Lauantaina se voitti vierastuplansa ensimmäisessä ottelussa niin ikään sarjanousija Joensuun Mailan Akatemian puhtaasti 0–2 (0–1, 2–7).

– Kossu on avannut kauden kahdella voitolla. Lähdetään haastamaan ja katkaisemaan heidän voittoputkeaan, Pietinen päättää.

Puijon Pesis – Koskenkorvan Urheilijat, su 12.5. klo 17.00 Osuma Areenalla.

Kuva: Saimi Airaksinen

Scroll to Top