Pesistä lapsille joka keskiviikko-ilta

Puijon Pesis järjestää avoimen ja maksuttoman harrastusryhmän pesäpallosta innostuneille ja kiinnostuneille lapsille! Vuoro on kerran viikossa, keskiviikkoisin klo 17-18 Puijon pesäpallostadionilla Kuopiossa. Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tulla tutustumaan pesäpalloon lajina, ovat halukkaita myöhemmin jatkamaan harrastusta juniorijoukkueissa tai haluavat vain pelailla pesistä ja miettiä mahdollista jatkoa. Osallistuminen on maksutonta ja seura tarjoaa varusteet, mikäli omia ei ole. Mukana on pesiskoulusta tuttuja ohjaajia.

Uudet joukkueet / harjoitusryhmät ensi talvelle muodostetaan vasta syyskuun aikana, joten nyt on mahdollista vielä päästä harjoittelemaan ja pelailemaan ennen kuin siirrytään koulujen saleihin ja Kuopio-hallille talvikaudeksi.

Avoimen ryhmän vuorot alkavat viikolla 33. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, riittää kun vain tulee paikalle. Lisätietoja voi kysellä Leena Hämäläiseltä, puh. 050 536 0702 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected]. Tervetuloa!

Päivitys: Syksyn saavuttua ja iltojen pimennyttyä viimeinen kerta järjestetään 5.10.2016. Talvikaudella toimivat lajiryhmät, joista lisätietoja antaa juniorivalmennuspäällikkö Heikki Litmanen (p. 040 577 7346 / [email protected]). Pesiskoulu palaa jälleen ensi kesänä!

Scroll to Top