Pojille ei pisteitä tuliaiseksi vahvasta alusta huolimatta

Pisteet jäivät poikien Superpesiksessä Kiteen Rantakentälle, kun yksi sarjan ennakkosuosikeista, Kiteen Pallo -90, otti kolme pistettä juoksuin 3-2, 12-4.

Ensimmäisessä vuorossa ei päästy kolmospesää pidemmälle hyvien ulkopelisuoritusten ansiosta. Kitee löi toisen aloittavalla tilanteeksi 1-0, kun polttoheitto ei ehtinyt ajoissa kotipesään. Toisen vuoroparin päätteeksi otettu Puijon aikalisä kantoi hedelmää, kun kolmannessa vuorossa Aleksi Karttunen kotiutti ensin Misa Märsylän tasoittaen tilanteen ja hieman myöhemmin Nestori Moisio kotiutti Janne Palomäen.

Kitee siirtyi jakson viimeisellä sisävuorollaan 3-2-johtoon, kun heitto kotipesään kantoi reilusti yli lukkari Karttusen pomppien pukukopeille asti. Puijon viimeisellä tasoittavalla sisäpeli ei kulkenut, joten jaksotauolle lähdettiin kotijoukkueen johtaessa.

Toinen jakso lähti Puijolta yskähdellen käyntiin, kun Kitee löi ensimmäisellä tasoittavallaan 9 juoksua, osittain läpilyöntien ja osittain huonojen ulkopelisuoritusten takia. Taisteluhenki pysyi kuitenkin yllä, kun toisessa vuorossa Palomäki kotiutti Ilari Penttisen. Kaari selvästi innostui kavennuksesta, ja Kiteen tasoittavalle lähdettiinkin tilanteessa 9-3.

Kiteen onnistuessa kerran kolmanteen vuoroon lähdettiin tilanteessa 10-3. Juho Keinänen kotiutti nopeasti Aatu Roivaisen, mutta Kiteen ulkopelin ansiosta enempää juoksuja ei onnistuttu tekemään. Kitee suoritti oman lyöntivuoronsa mallikkaasti tehden kaksi juoksua ja ulkovuorollaan piti Puijon yritykset kurissa.

Puijon Pesiksen palkitut olivat Aatu Roivainen ja Aleksi Karttunen.

Seuraava poikien Superpesis-peli on Puijon pesäpallostadionilla maanantaina 3.6. klo 18.00, kun revanssia tulee hakemaan Kempeleen Kiri. Sarjakauden avaus Kempeleessä päättyi Puijon 0-2-voittoon, toistuuko sama Kuopiossa? Tervetuloa!