Puijon A-pojat lähtevät haastamaan vahvaa Hyvinkäätä

Puijon Pesiksen paidoissa pelaava A-poikien joukkue on selviytynyt poikien superpesiksen puolivälieriin, jotka alkavat maanantaina 30. heinäkuuta. Puijon vastustaja on Etelä- ja Länsi-Suomen joukkueista koostuvan lohkon voittaja eli Hyvinkään Tahko. Puijo oli runkosarjassa Itä- ja Pohjois-Suomen joukkueista koostuvan lohkonsa nelonen.

Puijon joukkueen rungon muodostavat Puijon Pesiksen ja Siilinjärven Pesiksen pelaajat. Heidän lisäkseen joukkueessa on runkosarjan otteluissa pelannut keskisuomalaisia pelaajia Lievestuoreen Kisasta ja Jyväskylän Lohesta.

Pelinjohtaja Tommi Luostarinen sanoo, että joukkue lähtee rennoin mielin haastamaan vahvaa Hyvinkäätä.

-Ei ole paineita pakkovoitosta. Olemme selkeitä haastajia, Luostarinen sanoo.

Hyvinkää onkin yksi poikien superpesiksen ennakkosuosikeista. Joukkue hävisi kymmenestä pelaamastaan ottelusta vain yhden. Kahdeksan peliä Hyvinkää voitti puhtaasti 2-0 ja yhden 2-1.

Luostarinen arvelee, että joukkue vielä vahvistuu runkosarjan peleistä. Puijokin saa puolivälieriin jalkeille lähes parhaan mahdollisen kokoonpanon.

Puolivälieräparin ensimmäinen kohtaaminen on maanantaina 30.7. kello 18 Pihkalan pesäpallostadionilla Hyvinkäällä. Puijon pesäpallostadionilla pelataan perjantaina 3.8. Tuokin ottelu alkaa kello 18. Jos kolmas ottelu tarvitaan, se pelataan Pihkalassa 10.8. kello 18.

Teksti: Mauri Liukkonen

Scroll to Top