Puijon pesäpallostadion muuttaa nimeä – Tervetuloa Osuma Areenalle!

Henkilöstöpalvelualan ja vuokratyövoiman välitykseen keskittyvä Osuma Henkilöstöpalvelut Oy ja Puijon Pesis ovat solmineet uuden pääyhteistyökumppanuuden, jonka myötä Puijon pesäpallostadionia kutsutaan jatkossa nimellä Osuma Areena!

Kyösti Karhunen

– Meillä on tässä hyvä yhteistyö Puijon Pesiksen kanssa. Pesis on Suomessa paljon ihmisiä kiinnostava laji. Täällä Kuopiossa liikkuu paljon lajin katsojia sekä harrastajia. Meillä vastaavasti Osuma on kasvava ja kotimainen henkilöstöpalveluyhtiö, joka haluaa olla mukana kantamassa roolia siitä, että pesäpallo pelinä sekä harrastustoiminta säilyy ja kehittyy Kuopiossa, kertoo Osuman hallituksen puheenjohtaja Kyösti Karhunen.

Vuonna 2008 valmistunut Osuma Areena on Puijon Pesiksen edustus- ja juniorijoukkueiden koti. Vasta uudistettu Osuma Areena on yksi Puijon alueen maamerkeistä, joka tarjoaa erinomaiset olosuhteet niin pesäpallolle kuin muillekin yleisötilaisuuksille.

– Osuma on vahvana alueellisena ja valtakunnallisena toimijana erinomainen yhteistyökumppani PuPelle. Monivuotinen yhteistyösopimus on meille merkittävä ja olen iloinen saadessamme aloittaa yhteistyön Osuman kanssa, sanoo Puijon Pesiksen toiminnanjohtaja Pasi Penttinen.

Osuma on kotimainen henkilöstöpalvelualan ja vuokratyövoiman välityksen ammattilainen, joka tuottaa luotettavia rekrytointipalveluja koko Suomeen. Osuma toimii ketterästi kaikilla aloilla, suurimpina rakennus- ja konepajateollisuus sekä ICT ja kaupan alat. Vuodesta 2016 se on ollut alansa suurin toimija Savossa.

Kuvat: Saimi Airaksinen

Scroll to Top