Puijon Pesikselle kauden avaustappio

Puijon Pesiksen Suomensarjajoukkue avasi kautensa tänään Imatran Pallo-Veikkoja vastaan Puijon pesäpallostadionilla. Pisteet eivät tällä kertaa jääneet Kuopioon, kun IPV otti 0-1-voiton juoksuin 1-1, 0-4.

Ensimmäisellä jaksolla oli havaittavissa jännitystä molemmilta joukkueilta ja juoksutili avattiinkin vasta neljännessä vuoroparissa, kun Ari Rissanen kotiutti Atte Hartikaisen. IPV tuli omassa sisävuorossaan tasoihin ja jaksotauolle lähdettiin tilanteessa 1-1.

Toisella jaksolla Puijo ei meinannut saada moottoriaan käyntiin. Useampi näpy-yritys jäi IPV:n lukkarin, Rasmus Surakan räpylään ja polttoyritykset kotiin kantoivat joko Puijon lukkarin, Ilari Penttisen yli tai selvästi ohi.

Toisen vuoroparin aloittavalla IPV sai läpilyönnin ansiosta kakkos-kolmostilanteen, jonka jälkeen Ville-Markus Kosonen onnistui lyömään kaksi juoksua.

Penttinen onnistui kolmannen aloittavalla ottamaan kärpäsen kakkospesältä, mutta kovasta yrityksestä huolimatta loppukiri jäi tällä kertaa tekemättä.

Ari Rissanen onnistui kärkilyönneissä täydellä sadalla prosentilla ja samaan pystyi myös Rasmus Surakka. Kolmostilanteita Puijo sai 9, IPV 12.

Scroll to Top