Puijon Pesiksen kauden päättäjäiset LA 28.10.2017

Puijon Pesiksen kauden 2017 päättäjäiset vietetään lauantaina 28.10.2017 Kuopion kaupunginteatterilla. Ohjelmassa on mm. päättäjäistilaisuus palkitsemisineen, kahvit ja vapaata seurustelua sekä teatteriesitys Suomen hevonen. Päättäjäisissä musisoi Aleksi&Eemeli -duo. Tule viettämään yhdessä pesisväen kanssa mukava päättäjäisilta!

Puijon Pesiksen kauden päättäjäiset
Lauantaina 28.10.2017

Ohjelma (muutosvarauksin):
15.00 päättäjäistilaisuus & palkitsemiset

17.00 kahvit & vapaata seurustelua

18.00 Suomen hevonen -näytelmä

Liput Suomen hevonen -esitykseen 20 euroa (norm. 31 e)
Päättäjäistilaisuus on maksuton

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu päättäjäistilaisuuteen ja/tai Suomen hevonen -esitykseen osoitteeseen [email protected]

Kerro viestissäsi ilmoitettavien henkilöiden määrä ja nimet sekä osallistuvatko he pelkästään päättäjäistilaisuuteen tai Suomen hevonen –esitykseen vai molempiin sekä mahdolliset erityisruokavaliot.

Tarjoilujen vuoksi päättäjäistilaisuuteen tulee ilmoittautua torstaihin 26.10. klo 11.00 mennessä. Teatterilippuja Suomen hevonen -esitykseen myydään niin kauan kuin lippuja riittää. Teatteriesitykseen voi osallistua esim. ystäväväporukalla, vaikka ei osallistuisikaan päättäjäistilaisuuteen.

Ilmoittautuminen on sitova. Saat ilmoittautumisen jälkeen maksuohjeet, mikäli osallistut Suomen hevonen -esitykseen.

Tervetuloa!

Suomen hevonen

Sirkku Peltolan jo klassikoksi noussut Suomen hevonen on absurdin hauska ja hulvattoman terävä kuvaus Suomen maaseudun rippeistä. Näytelmä kertoo kuvitteellisessa Kimasen kylässä asuvasta persoonallisesta uusioperheestä. He ovat hulluudessaan rakastettavia ja tekevät epätoivoisina hetkinään epätoivoisia tekoja.

Ohjaaja Olli-Matti Oinonen suosittelee näytelmää kaikille hyvän teatterin ystäville ja toteaa, että kun tämä hillitön ja sekalainen seurakunta laitetaan saman katon alle, niin aika ei taatusti käy pitkäksi.

Näytelmä on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Lisätietoja Suomen hevonen

Scroll to Top