Puijon Pesiksen ykköspesisjoukkueen kakkospelinjohtaja vaihtuu

Puijon Pesiksen ykköspesisjoukkueen toinen pelinjohtaja vaihtuu. Tähän saakka kakkospelinjohtajana toiminut Heikki Litmanen keskittyy loppukauden ajan työhönsä seuran juniorivalmennuspäällikkönä sekä B-poikien ja miesten suomensarjajoukkueen pelinjohtajana.

Puijon Pesiksen B-pojat ovat pelaamassa menestyksekästä kautta. Litmasen luotsaama joukkue on tällä hetkellä 17 joukkueen SM-sarjan runkosarjassa viidentenä, joten mahdollisuudet mitalipeleihin ovat hyvät. Miesten suomensarjajoukkue on sarjan itälohkossa neljäntenä.

Ykköspesisjoukkueen kakkospelinjohtajana aloittaa jo tiistain pelissä Jyväskylän Kiriä vastaan Jaska Huttunen. Hän on aikaisemmin johtanut Puijon Pesiksen peliä niin superpesiksessä kuin ykköspesiksessäkin. Ykköspelinjohtajana jatkaa Mikko Pirhonen.

– Yhteisten keskustelujen pohjalta totesimme Heikin kanssa, että on järkevää tehdä uudelleenjärjestelyjä ykköspesisjoukkueen pelinjohdossa, jotta hän pystyy keskittymään junioritoiminnan kehittämiseen sekä B-poikien ja suomensarjajoukkueiden pelinjohtoon ja valmennukseen. Juniorien kehittäminen on seuran kannalta tärkeä investointi, johon Heikki pystyy nyt panostamaan entistä enemmän. Jaska on taas meille tuttu mies entuudestaan ja kokenut pelinjohtotehtävissä, joka pystyy hyppäämään vauhdista ykköspesisjoukkueen kakkkospelinjohtajaksi, Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen valottaa ratkaisujen taustoja.

Scroll to Top