Puijon Pesis aloittaa Pesisliikkarin ja Perhepesiksen

Puijon Pesis laajentaa tänä kesänä toimintaansa alle kouluikäisiin lapsiin ja perheisiin. Seura aloittaa 3-6 –vuotiaille tarkoitetun Pesisliikkarin ja perheille suunnatun PeeÄssä Perhepesiksen. Jo aikaisemmin Puijon Pesis on normaalin kilpailutoiminnan lisäksi järjestänyt kouluikäisille pesiskoulutoimintaa ja työikäisille suosituksi tullutta Höntsäpesistä.

– Seuran strategian mukaisesti haluamme luoda harrastamisen mahdollisuuksia kaikille, vauvasta vaareihin ja mummoihin. Nyt tarjotin laajenee merkittävästi, sanoo Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen.

Eskelisen mukaan Puijon Pesis haluaa kantaa yhteiskuntavastuuta ja lisätä liikunnallista elämäntapaa Kuopiossa ja sen ympäristössä. Hän siteeraa seuran missiota: ”Tarjoamme ihmisille iloa ja suuria tunteita leikkisän juonikkuuden, urheilullisuuden sekä elämyksellisyyden kautta pesäpallon ympärillä.”

Pesisliikkarissa keskeistä on leikillisyys. Leikin ja pelien avulla liikutaan ja opitaan. Tavoitteena ei vielä ole lajitaitojen, vaan liikunnan ja motoristen perustaitojen opettelu. Samalla lapset tottuvat toimimaan ryhmässä.

– Liikunnallisen elämäntavan perusta luodaan jo varhaislapsuudessa, Eskelinen korostaa.

Pesisliikkarin kaikile avoin tutustumistapahtuma järjestetään tiistaina 18.6. kello 17 alkaen Jynkänlahden kentällä. Varsinaisesti toiminta aloitetaan seuraavana tiistaina eli 25.6. Pesisliikkari jatkuu Jynkänlahden kentällä tiistaisin kello 17-18 elokuun loppuun saakka.

Pesisliikkariin voi ilmoittautua 19.6. mennessä osoitteessa www.puijonpesis.fi/pesisliikkari. Hinta on 30 euroa/osallistuja. Hinta sisältää ohjauksen, välineet, pesispassin, vakuutuksen ja liikuntaleikkikoulutodistuksen.

PeeÄssä Perhepesis alkaa lauantaina 29.6. kello 10 Koulupuiston kentällä Hatsalassa ja jatkuu lauantaisin kello 10-11.30 elokuun 3. päivään asti. Mukaan pääsee ilman ennakkoilmoittautumista tai sitoutumista. Riittää, että paikalle tulee liikuntaan sopivassa varustuksessa. Pesäpallon pelaamiseen tarvittavat välineet löytyvät seuralta.

Perhepesis on tarkoitettu kaikenlaisille perheille. Aikuinen voi olla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai perheen tuttava. Perhepesiksessä liikutaan, leikitään ja tutustutaan pesäpalloon.

Seura ei vakuuta osallistujia ja aikuiset vastaavat mukanaan tuomista lapsista. Tarvittaessa voi hankkia Sporttiturva-vakuutuksen sisältävän pesispassin, jonka hinta on 10 euroa. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.puijonpesis.fi/perhepesis.

Lisätiedot:

Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen puh. 044 370 4306

Puijon Pesiksen kuvapankki: https://onedrive.live.com/redir?resid=F469560BAEE24306!108&authkey=!AChUHnw79vz-i1s&ithint=folder%2cpdf

Scroll to Top