Puijon Pesis ja Terveystalo yhteistyöhön

Terveystalo tarjoaa monipuolisia terveys- ja hyvinvointipalveluita yli 300 toimipaikassa ympäri Suomen. Puijon Pesiksen pelaajille
Terveystalo tarjoaa jatkossa helppokäyttöisen hoitopolun, mikäli lääkärikäynnille tai muille terveyspalveluille tulee tarvetta.

Terveystalo Kuopion aluejohtaja Pasi Kotaniemi kommentoi tuoretta yhteistyökumppanuutta.

– Olemme Terveystalon puolelta iloisia, että saamme aloittaa yhteistyön Puijon Pesiksen kanssa. Nyt alkava yhteistyö kattaa miesten ja naisten edustusjoukkueiden lisäksi kaikki juniorijoukkueet. Haluamme osaltamme varmistaa, että pelaajien terveydenhuollon palvelut toimivat nopeasti ja saumattomasti eli hoitoketju pelaa joka tilanteessa.

Myös Puijon Pesiksen toiminnanjohtaja Pasi Penttinen on hyvillään yhteistyöstä Terveystalon kanssa.

– Loukkaantumistilanteissa on tärkeää, että hoitopolku on kunnossa ja pelaajat pääsevät nopeasti parhaaseen mahdolliseen hoitoon. Terveystalolta löytyy läheltä kaikki tarvittavat palvelut pelaajien avuksi ja kuntoon saamiseksi. Terveystalo tulee tarjoamaan erinomaiset palvelut niin junioreillemme kuin edustusjoukkueiden pelaajille tapaturman sattuessa. Yhteistyö Terveystalon kanssa varmistaa, että seurallamme on joka hetki käytössään paras mahdollinen lääketieteellinen osaaminen.

Terveystalo yrityksenä

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja Pohjoismaiden johtava työterveydentoimija. Yrityksen visiona on luoda datan ja pohjoismaisen osaamisen avulla maailma, jossa on vähemmän sairauspäiviä ja enemmän terveitä, onnellisia vuosia. Terveystalo tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sekä hyvinvoinnin palveluita yritys – ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille.
Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta, 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös noin 360 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Ruotsissa Terveystalo tarjoaa työterveyden palveluita 120 toimipaikassa. Yritys työllistää suoraan ja välillisesti yhteensä yli 15 500 terveydenhuollon ammattilaista.

Lue lisää Puijon Pesiksen hoitopolusta →

Scroll to Top