Puijon Pesis ja yhteistyökumppanit lahjoittivat 3350 euroa hyväntekeväisyyteen

Puijon Pesis yhteistyökumppaneineen lahjoitti Ykköspesiksen kauden avausottelussa lauantaina 3 350 euroa hyväntekeväisyyteen. PuPe-Vastuu –hyväntekeväisyysottelun lahjoitus meni Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n Kuopion toiminnalle, joka puolestaan suuntaa sen vähävaraisten ja kriisin kokeneiden lapsien ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen sekä mahdollistamaan iloa ja elämyksiä.

Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen korosti, että hyväntekeväisyysottelun idea kumpusi suoraan seuran arvoista eli vastuullisuudesta, yhdenvertaisuudesta, yhteisöllisyydestä ja urheilullisuudesta.

– Arvot eivät saa olla pelkkää sananhelinää, vaan niiden pitää näkyä teoissa, Eskelinen sanoi.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry on vuonna 2009 perustettu yhdistys, joka toimii 20 paikkakunnalla eri puolella Suomea.

Hyväntekeväisyysotteluun oli ilmainen pääsy ja paikalla olikin lähes 800 katsojaa.

Hyväntekeväisyysottelun mahdollistivat seuraavat Puijon Pesiksen yhteistyökumppanit:

Barona
Destia
Kaupunkilehti Kukko
Kotirakentajat Kuopio
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Kuopion Autokauppa
Kuopion Energia
Kuopion kaupunki
LähiTapiola Savo
Maalaus & Saneeraus Konttinen
Mediateko
Kuopion Messujen Tekijä
OP Pohjois-Savo
PAM Itä-Suomi
Piipputiimi
PS-Tasotyö
PSVM-Yhtiöt
Rakennusliike Pohjonen
RTV-Yhtymä
Savon ammattiopisto Sakky
Savonia-AMK
Siilin Hammaslääkäripalvelu
VMP – Varamiespalvelu Kuopio

 

Puijon Pesiksen tehtävä on tarjota ihmisille iloa ja suuria tunteita leikkisän juonikkuuden, urheilullisuuden sekä elämyksellisyyden kautta pesäpallon ympärillä. Teemme sen mahdollistaaksemme meille kaikille avoimen, yhdenvertaisen ja liikunnallisen ympäristön kokea yhteenkuuluvuutta. Haluamme kasvattaa realistisesti unelmoivia junioreita sekä huippu-urheilijoita, joiden elämänilo näkyy niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

 

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.

Yhteinen konkreettinen välittämisen kulttuuri auttaa meitä kaikkia kehittymään toiveikkaiksi, merkitystä omassa arjessaan kokeviksi ihmisiksi.

  1. Keräämme ja kierrätämme tavara- ja vaatelahjoituksia
    Keräämme ja jaamme lähinnä vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä ja leluja niiden tarpeessa oleville lapsille. Muun muassa toppapuvut, saappaat, sukset, nallet ja nappikset ovat löytäneet kauttamme tarvitsijan.
  2. Tuemme lasten ja nuorten harrastuksia
    Tarjoamme vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisemman harrastamisen. Tuemme myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksia.
  3. Mahdollistamme iloa vapaa-ajan elämyksillä
    Lapset ovat päässeet esim. elokuviin, retkille ja konsertteihin, yhdenvertaisina kavereidensa kanssa.
Scroll to Top