Puijon Pesis yhteistyöhön liikuntakeskus Huippu Centerin kanssa

Puijon Pesis on aloittanut yhteistyön kuopiolaisen liikuntakeskus Huippu Centerin kanssa! Uunituore kumppanuus tuo yhteen kaksi vahvaa ja vastuullista savolaista liikuttajaa. Yhteistyö tulee näkymään tänä vuonna sekä miesten että naisten edustusjoukkueiden ottelutapahtumissa, sosiaalisessa mediassa, kuin uusina mahdollisuuksina sekä konkreettisina etuina ja palveluina kaikille seuran jäsenille.

Huippu Center on koko perheen liikuntakeskus Kuopion Bellanrannassa. Huippu Center tarjoaa Puijon Pesiksen jäsenten käyttöön uudistetun ja laadukkaan kuntosalin monipuolisine laitteineen, ainutlaatuiset 400 neliötä eri vahvuisia trampoliineja ja useita pelipaikkoja sekä laajan hyppymontun. Huippu Center on matalan kynnyksen liikuntakeskus, jonne jokaisen on mukava tulla lähtötasostaan tai tavoitteistaan riippumatta. Huippu Center on osa Bellanrannan elämys- ja aktiviteettikeskusta, jossa liikkujat ja elämystenetsijät, perheet ja porukat kohtaavat.

Seuraavat edut ovat jo voimassa kaikille Puijon Pesiksen jäsenille, ilman määräaikaisuutta tai aloitusmaksuja:

  • Perusjäsenyys kuntosalille:                                                       34,90 €/kk
  • Kertakäynti kuntosalille tai ryhmäliikuntaan                      7 €
  • 10 kerran kuntosali-/ryhmäliikuntakortti                            65 €
  • Hypyt trampoliiniareenalla                                                       alk. 7 €/h
  • Perhelippu trampoliiniareenalle (4hlö)                                alk. 28 €/h

Edut ovat jäsenille henkilökohtaiset ja ne saa lunastettua Huippu Centerin vastaanotosta Puijon Pesiksen myClub -jäsenkorttia näyttämällä. Tarkemmat tiedot jäseneduista löydät klikkaamalla tästä.

Liikuntakeskusvastaavan Eveliina Liimatainen toivottaa kaikki Puijon Pesiksen jäsenet lämpimästi tervetulleiksi Huippu Centerille ja muistuttaa, että liittymällä jäseneksi, saat käyttöösi myös monipuoliset Huippu Centerin edut: https://huippucenter.fi/yhteistyokumppanit/

www.huippucenter.fi
Instagramissa: @huippucenter

Scroll to Top