Puijottaret jatkaa voittojen tiellä

Puijottaret lähti sunnuntaina hakemaan revanssia Kuusankoskesta, kun Kuusankosken Puhti saapui vieraaksi Kuopioon kauden toiseen keskinäiseen kohtaamiseen. Puhti sai kotiin viemisiksi vain yhden pisteen, sillä tasainen ottelu päättyi lopulta Puijottarien 2-1 (8-5, 3-7, 1-0) kahden pisteen voittoon.

Ensimmäisen jakson Puijottaret pääsevät aloittamaan lupaavasti ulkona, sillä Puhti onnistuu juoksun teossa vain kerran. Puijottarien juoksutilin avaa läpi ottelun taitavia välilyöntejä esittänyt Noora Pulkkinen. Toinen vuoropari etenee juoksuitta ja etenkin vastustajan lukkari esittää mainioita otteita lautasen äärellä.  Kolmannen aloittavalla Puhti kirii tasoihin Maiju Peussun upeasti sijoitetulla läpilyönnillä.

Puijottarien tullessa sisälle kolmannen kerran Noora Pulkkinen jatkaa vahvoja otteitaan mailan varressa. Ensin välilyönnillä kotiin juoksee Elisa Peltola, jonka jälkeen Pulkkinen puhkaisee takarajan kunnarin ja kahden tavallisen juoksun arvoisesti. Puhti lähtee neljänteen vuoroon neljän juoksun takaa-ajoasemasta ja onnistuukin rakentamaan heti palottoman ajolähdön. Kotijoukkueen Siru Seppänen esittelee hienoa kopparityöskentelyä hakemalla ensin välilyönnin kopiksi ja polttamalla etenijän kotipesään. Lopulta ensimmäinen jakso päättyy kotijoukkueelle lukemin 8-5.

Toisen jakson Puijottaret avaa vahvasti Kati Pelanderin kakkosrajapuhkaisulla. Puijottarien vahvasta alusta huolimatta Puhti onnistuu viemään toisen jakson kolmen kunnarin voimin nimiinsä lukemin 3-7. Supervuoroparissa Puijottaret tehtailee Siiri Pulkkisen lyömänä yhden juoksun ja jättää hyvällä ulkopelillä Puhdin nollille. Näin ollen Puijottaret pääsee pelien osalta juhannustauolle neljän ottelun voittoputkessa. Seuraavan kerran pelataan 28.6, jolloin Puijottaret matkaa SiiPen vieraaksi Siilinjärvelle.