Puijottaret juhli juoksuilla

Puijottaret saivat sunnuntain helteiseen otteluun vieraita Lahdesta, kun Lahden Mailaveikot saapuivat
Kuopioon kauden toiseen kohtaamiseen. Puijottaret oli kuitenkin tyly emäntä, sillä kolme pistettä jäi
Kuopioon, puhtain 2-0 (9-1, 17-5) lukemin.

Ottelu starttaa Puijottarien sisävuorolla. Ensimmäinen kotijoukkueen juoksu syntyy ulkokentän
avustuksella harhaheitolla. Kun Lahden ainoa juoksu syntyy ensimmäisen tasoittavalla, sinetöi Puijottaret
omien sisävuorojensa myötä ensimmäisen jakson voiton lukemin 9-1. Lahden lukkari Taru Viinikanoja
työskentelee vakuuttavasti lautasen äärellä läpi ottelun, muun muassa korkeita tolppia väläytellen, ja
onnistuu aika ajoin sekoittamaan Puijottarien sisäpelin.

Toinen jakso alkaa ryminällä ja Puijottaret siirtyy ensimmäisellä sisävuorollaan jo 7-0 johtoon. Lahti vastaa
huutoon omalla sisävuorollaan ja onnistuu kaventamaan lukemiksi 7-4. Lopulta Puijottaret kuitenkin
järjestää juoksujuhlat ja toinen jakso ja lopulta koko ottelu päättyy kotijoukkueen selvään voittoon.

Onnistumisia nähtiin jälleen laajalla rintamalla, sillä Puijottarien jokainen pelaaja pääsi tänään
tehopisteiden makuun joko lyötyjen tai tuotujen juoksujen muodossa. Koko joukkueen tehokkuus on
osoitus siitä, että tarvittaessa jokainen pystyy ottamaan vastuuta myös oman sisäpeliroolinsa ulkopuolelta.
Juoksujuhlien sekaan mahtui myös onnistumisia ulkopelisuorituksissa, joiden avulla Lahden tilanteet saatiin