Puijottarien päävalmentaja vaihtuu – ”Aloitamme välittömästi etsimään uutta päävalmentajaa”

Puijon Pesiksen naisten edustusjoukkueen Puijottarien päävalmentaja ja pelinjohtaja Jussi Pulkkinen sekä pelaajistosta Nora Pulkkinen, Siiri Pulkkinen ja Laura Pulkkinen ovat päättäneet lopettaa toimintansa joukkueessa. Päätös on ollut heidän jokaisen oma ja henkilökohtainen.

Muita muutoksia joukkueeseen tai sen taustavoimiin ei ole tulossa. Kapteenisto, muu valmennus, joukkueenjohto ja taustavoimat pysyvät samoina. Seura käynnistää välittömästi toimenpiteet naisten ykköspesisjoukkueen uuden valmentaja-pelinjohtajan sekä korvaavien pelaajien etsimiseksi. Siirtymävaiheessa joukkueen valmennuksesta ja pelinjohdosta vastaa kakkospelinjohtaja Pekka Keinänen.

”Keskitymme nyt siihen, että siirtymävaihe sujuu jouhevasti. Tässä helpottaa erittäin sitoutunut joukkue kapteenistoineen ja taustoineen”, toteaa Puijon Pesiksen hallituksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen.

”Kiitämme Jussia, Noraa, Siiriä ja Lauraa panoksesta seuran ja joukkueen eteen sekä toivotamme heille menestystä eteenpäin”, Eskelinen jatkaa.

Lisätietoja:
Aleksi Eskelinen, Puijon Pesis ry hallituksen puheenjohtaja, p. 044 370 4306

Scroll to Top