Puijottarien tulevaisuuden rakennus on hyvällä mallilla!

Puijottarien Ykköspesis-kausi 2022 päättyi jännittävien hetkien ja karsintasarjan jälkeen sarjapaikan säilytykseen myös Ykköspesis-kaudelle 2023. Uuden joukkueen rakentaminen tulevaa kautta varten on tällä hetkellä erittäin hyvällä mallilla ja uusia pelaajasopimuksia on allekirjoitettu jo hyvä määrä. Puijottarien taustajoukkoja tullaan vahvistamaan tulevaa kautta varten ja myös joukkueen valmennus sekä pelinjohto tulee saamaan uutta nuorta energiaa sekä osaamista riveihinsä ensi kautta varten.

Puijottaret kiittää Pasi Penttistä!

Ykköspesis-kauden päätoksen yhteydessä oli myös jäähyväisten ja kiitosten aika, sillä Puijottarien pelinjohtaja Pasi Penttinen ripusti merkkiviuhkan naulaan tämän pesäpallokauden päätteeksi. Penttisen ura kuopiolaisessa pesäpallossa on merkittävän pitkä ja se alkoi ensimmäisen kerran jo vuonna 1989 Kuopion Kelta-Mustien pelaajana. Puijottarien pelinjohtajana Pasi toimi viimeisen viiden kauden ajan.

Puijottaret kiittää vielä kertaalleen Pasia korvaamattoman suuresta panoksesta Puijottarien ja kuopiolaisen pesäpallon eteen!

Pitkäjänteiset tulevaisuuden suunnitelmat

Puijottarien suunnitelmat tulevaisuutta varten ovat selkeät. Joukkueen taustavoimilla on vahva halu rakentaa Puijottarille kirkasta tulevaisuutta ja vahvistaa vuosittain joukkuetta pelaajiston sekä pelinjohdon osalta, mutta myös parantaa joukkueen arkea vuosi vuodelta pelaajille suotuisammaksi. Myös yhteistyökumppaneiden määrää halutaan kasvattaa suuremmaksi jokaisena vuotena.

Yksi tärkeä asia Puijottarien tulevaisuuden kannalta on Puijon Pesiksen tyttöjunioripolun kehittäminen ja omien junioreiden kasvattaminen aina edustusjoukkueeseen saakka. Puijottaret uskoo, että vahva pohja etenkin seuran nuorimpien tyttöjunioreiden osalta tulee olemaan tärkeä osa kuopiolaisen naispesäpallon kehitystä ja tulevaisuutta.

Uusia askeleita tulevaisuuden tähtien eteen tullaan ottamaan mahdollisesti jo ensi vuonna, sillä Puijottaret tulee hakemaan Pesäpalloliitolta sarjapaikkaa Naisten Suomensarjaan jo pesäpallokaudelle 2023, jonka joukkue tulisi rakentumaan pääosin seuran omien kasvattien ympärille, mikäli sarjapaikka liiton toimesta Puijottarille myönnettäisiin.

Puijottarien sosiaalisen median kanavat tulevat tiedottamaan uusista pelaaja- ja pelinjohtosopimuksista syksyn edetessä!

Jos haluat mukaan taustavoimiin rakentamaan kuopiolaista tyttö- ja naispesäpalloa tai kiinnostuit kuulemaan aiheesta lisään, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Miska Peltoniemi
[email protected]
045 156 8820

Kuva: Saimi Airaksinen
Teksti: Miska Peltoniemi

Scroll to Top