PuPelle tappio Haminan suuryleisön edessä

Puijon Pesis ei pystynyt päihittämään hurjavireistä Haminan Palloilijoita vieraskentällä. Haminan isännöimän valtakunnallisen Naperoleirin leiriottelu houkutteli paikalle yli 3000 katsojaa, jotka todistivat kotijoukkueen 2-0 (4-1, 4-2) -voittoa.

Avausjaksolla peli oli molemmilta hieman hermostuneen oloista ja sisäpeliä värittivät lukuisat helpot virheet. PuPe käväisi ensimmäisen aloittavalla johdossa, mutta Hamina kuittasi tekemällä kaksi.

Kotijoukkue iski kertaalleen myös kahdessa seuraavassa vuorossa, joiden turvin he kuittasivat 4-1-jaksovoiton. Aivan täysin vaille tilanteita eivät kuopiolaisetkaan jääneet, mutta viidestä kotiutusyrityksestä tuloksena oli vain yksi onnistuminen.

Toisella jaksolla meno oli tasaisempaa, mutta tiukoissa paikoissa esiin nousivat lähinnä Haminan kokeneet jokerit Simo Vanhala ja Ville Aalto, jotka vastasivat isäntien kotiutuksista. PuPe kiri vielä viimeisen tasoittavalla 4-2-tilanteeseen, mutta enempään se ei yltänyt ja HP vei isot pisteet.

Mainittakoon se, että päivän parhaat kuopiolaisonnistujat löytyivät Vallikentän katsomosta, jossa ääntä pitivät Puijon Pesiksen naperoleiriedustajat!

PuPen tilanne pudotuspelikamppailussa on jälleen astetta tukalampi, kun jäljellä on enää kolme ottelua. Eroa viivan päälle on viisi pistettä.