Raksilan ryöstöretki

Puijon Pesiksen road tripin toinen ottelu oli hienoakin hienompi taistelu. Kotimatkalle lähdetään kolme pistettä takataskussa juoksuin 3-8, 1-3.

Lautasen herra oli tänään Puijon kakkospalkittu Valtteri Pirinen. Jo ensimmäisessä ulkovuorossa kaikki kolme paloa olivat Pirisen ansiota. Oulu pääsi kuitenkin avaamaan juoksutilin Eino Järvelän lyömällä juoksulla.

Puijon tasoittavalla sisävuorolla päästiin heti vauhtiin. Niko Asunmaa toi ensimmäisen juoksun harhaheiton turvin.Puijon ykköspalkittu Waltteri Hämäläinen kotiutti Altti-Jussi Ronkaisen.

Teemu Nivala kotiuttaa Valtteri Pirisen lyöden tilanteeksi 1-3.

 

Misa Märsylä lyö, Juho Koivisto tuo.

 

Hämäläinen löi sisävuoroon jo toisen juoksunsa kotiuttaen Asunmaan.

Tämä riitti Oululle ja joukkue otti aikalisän. Suoranaista vaikutusta tilanteeseen tällä ei ollut ja Puijon vahvat suoritukset jatkuivat. Tuomas Luukkonen löi Ronkaisen kotiin ja Pirinen kotiutti sekä Hämäläisen ja Luukkosen.

Lippo löi ensimmäiseen jaksoon vielä kaksi juoksua, mutta enempään ei ollut mahdollisuuksia Puijon hienon ulkopelin ansiosta. Ensimmäistä jaksoa värittivät myös lämpimät tunteet ja ajettiinpa katsomosta yksi yleisön edustajakin ulos.

Toisen jakson ensimmäinen vuoro hoidettiin puolin ja toisin hyvällä ulkopelillä. Oulun hyvä ulkopeli jatkui myös toiseen vuoroon eikä Puijon juoksuja syntynyt. Toisen tasoittavalla Oulu siirtyi 1-0-johtoon, kun takakentälle lyöty pallo oli niukasti kentässä.

Kolmannessa vuorossa päästiin taas juoksemaan. Nivalan toinen lyöty juoksu sattui makeaan saumaan ja tilanne oli 1-1. Tasoittavalla vuorolla Oulu pidettiin aisoissa.

Pelin viimeisessä vuoroparissa Puijo poltettiin nopeasti kerran, mutta pesät täytettiin. Aikalisän jälkeen Hämäläinen päästettiin purkamaan tilannetta, tuloksetta. Seuraavaksi lyömään tullut Nivala kotiutti Ronkaisen ja Luukkonen viimeisteli loppulukemat 1-3 Märsylän tuomana.

Ismo Huotari teki hienon paluun pelikentille pidemmän poissaolon jälkeen.

Puijon pelinjohtajat olivat tyytyväisiä päivän peliesitykseen.

Seuraava peli on 10.7. Ylivieskassa Ylivieskan Kuulaa vastaan. Kotona pelataan taas 12.7. jolloin vieraaksi saapuu Pöytyän Urheilijat.

Scroll to Top