SiiPen Lukkarin lyöntivire liikaa PuPelle

Puijon Pesiksen ulkokauden ensimmäinen harjoituspeli Puijonlaaksossa sujui mollivoittoisesti. Paikallisvastustaja Siilinjärven Pesis oli lyöjäjokeri Kimmo Lukkarin johdolla askeleita edellä ja vei voitoin puhtaasti 2-0 (7-0, 3-2).

Avausjakson kaava oli selvä alusta asti. PuPe aloitti vaisusti, kun taas SiiPe löi tasoittavallaan pallon kahdesti väliin ja siirtyi 0-2-johtoon. Vahvassa lyönnissä oli etenkin SiiPen lyöjäjokeri Kimmo Lukkari, joka onnistui avausjaksolla kolmesti kotiutuksissaan. PuPekin sai rakenneltua tilanteita, mutta sen kotiutustehot olivat vieraita selvästi enemmän kohmeessa. Vahvaa sisäpeliä esittänyt SiiPe eteni selvään 7-0-jaksovoittoon.

Toisella jaksolla PuPe pääsi korkkaamaan juoksutilin, kun viime kaudella vielä SiiPeä edustanut Esa Kejonen onnistui kotiuttamaan Juho Keinäsen viimeisenä lyöjänä. SiiPen vastaus oli kuitenkin tyly, kun Lukkarin kumura pomppasi koppareiden yli kahden juoksun arvoisesti. Ensimmäisessä vuorossa lukemat kasvoivat vielä 1-3:een, joissa edettiin lopulta viimeiseen vuoroon saakka.

Viimeisessä vuorossa PuPen kiri jäi vajaaksi, kun vain Timo Kääriäinen onnistui kotiuttamaan Keinäsen. Näin toinen jakso 2-3 SiiPelle.

PuPen pelinjohtaja Mikko Pirhonen näki joukkueiden eron tulleen valmistautumispuolella.

-Toinen joukkue tuli pelaamaan ja toiset harjoittelemaan pelaamista. Ilme jäi kummallisen vaisuksi. Tilanteita oli tehdä enemmänkin juoksuja , mutta laadukkaat lyönnit jäivät puuttumaan, pj summasi.

Seuraavan kerran PuPe pelaa harjoituspelin ensi sunnuntaina, jolloin se matkaa Jyväskylän Lohen vieraaksi.

Scroll to Top