Tällä viikolla keltamusta sydän sykkii kaikissa sateenkaaren väreissään!

Puijon Pesis järjestää tiettävästi ensimmäisen pesäpallon ja kuopiolaisen joukkuelajin huipputason pride-ottelun.

Keskiviikkona 26.6. klo 18 Puijon pesäpallostadionilla pelattava Puijon Pesis – Oulun Lippo on ensimmäinen pesäpallon Pride-ottelu. Haastamme kaikki otteluun tulijat somistautumaan peliin sateenkaaren väreihin. Jokainen teemaan sopivasti pukeutunut tai muutoin asusteella, lipulla, korulla tms. varustautunut saa pääsylipun 2 euron alennuksella (10 € ovelta / 8 € S-Etukortilla ennakkoon osoitteesta www.seat4.me , norm. 12/10 €)

Puijon Pesiksessä yhdessä tekeminen, liikkuminen ja voittoisien taktiikoiden juoniminen ovat sitä urheilullisuutta, mitä seuraväki haluaa lajista nostaa esiin. Joukkuelajin keskellä jokainen on yksilö ja puijolaiset haluavat, että jokaisella on hyvä olla.

– Meille pesäpallo on kaikkien yhteinen laji. Pidämme huolen, että seuramme kanssa tekemisissä olevat huomioidaan yksilöinä, tasavertaisesti ja kannustaen. Otamme avoimin mielin ja rohkeasti kaikki lajista kiinnostuneet mukaan toimintaamme. Meille kansallispeli tarjoaa mitä mainioimman tavan toteuttaa yhdenvertaista ajattelua ja ennen näkemätöntä yhteisöllisyyttä, kertoo Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen.

Puijon Pesiksen tehtävänä on tarjota ihmisille iloa ja suuria tunteita urheilullisuuden ja elämyksellisyyden kautta pesäpallon ympärillä. Teemme sen mahdollistaaksemme meille kaikille avoimen, yhdenvertaisen ja liikunnallisen ympäristön kokea yhteenkuuluvuutta.

Scroll to Top