Talven Pesisliikkari ja uutuus Palloilukerho starttaavat marraskuun alussa

Palloilun salojen oppimista ja liikunnan riemua on tarjolla kaikenikäisille lapsille, kun Puijon Pesiksen Pesisliikkari ja Palloilukerho starttaavat talvikautensa. Pesisliikkari on 3-6-vuotiaille lapsille tarkoitettu liikuntaleikkikerho ja Palloilukerho on 7-12-vuotiaille lapsille tarkoitettu pallopelikerho. Pesisliikkari järjestettiin ensimmäisen kerran viime kesänä ja Palloilukerho on täysin uutta toimintaa.

Pesisliikkarissa tavoitteena on liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä monipuolisen liikunnan ja motoristen perustaitojen omaksuminen leikin varjolla. Aktiivisuutta haetaan ilon ja onnistumisten kautta ja alle kouluikäiset lapset pääsevät tutustumaan turvallisesti liikunnan harrastamiseen.

Palloilukerhossa liikutaan ja pelataan monipuolisesti erilaisia pallopelejä pesäpallosta salibandyyn ja salibandysta käsipalloon sääntöjä soveltaen. Tarkoituksena on pallonkäsittelytaitojen ja liikunnallisten taitojen kehittäminen sekä ennen kaikkea onnistumisen kokemukset ja oivaltamisen ilo yhdessä pelaamisen kautta.

Molempien kerhojen syystalven toimintakausi kestää marraskuun alusta joulukuun puoleenväliin, viikot 45-50. Aloituskerroille 5.-7.11. voi tulla tutustumaan toimintaan ilman sitoutumista. Yhdellä ryhmällä ohjausta on kerran viikossa.

Pesisliikkarissa 3-4-vuotiaiden vuorot ovat keskiviikkoisin klo 17-18 Snellmanin koululla sekä torstaisin klo 18-19 Hiltulanlahden koululla ja 5-6-vuotiaiden vuorot ovat keskiviikkoisin klo 18-19 Snellmanin koululla sekä torstaisin klo 19-20 Hiltulanlahden koululla.

Palloilukerhossa ryhmiä on kolme: vuorot ovat tiistaisin klo 16-17 Ala-Pyörön koululla, torstaisin klo 16-17 Aurinkorinteen koululla sekä torstaisin klo 18-19 Klassillisella lukiolla.

Molempien kerhojen toimintakauden hinta on 35 euroa, joka sisältää ohjauksen, välineet ja vakuutuksellisen pesispassin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Pesisliikkari: https://puijonpesis.fi/pesisliikkari/

Palloilukerho: https://puijonpesis.fi/palloilukerho/

Lisätietoja antaa Puijon Pesiksen junioripäällikkö Aurora Mäkinen: [email protected] / p. 0400 775 595

Scroll to Top