Yhdistynyt Puijon Pesis uusi ilmeensä

Kuopiolaiset pesäpalloseurat Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry ja Puijon Pesisjuniorit ry ovat päättäneet yhdistymisestä. Seurafuusion myötä tähänkin asti yhteisen Puijon Pesis -brändin alla toimineet ja yhteistyötä tehneet seurat toimivat jatkossa yhtenä seurana. Samalla virallinen yhdistysnimi muuttuu Puijon Pesis ry:ksi.

Seurafuusion yhteydessä uusittiin Puijon Pesiksen ilme. Puijon Pesis ottaa käyttöönsä uuden logon, joka yhdistelee vanhaa ja uutta.

Puijon Pesiksen puheenjohtajan Aleksi Eskelisen mukaan logon ja ilmeen uudistamiselle oli nyt luontainen ajankohta. Puijon Pesiksen ensimmäinen logo on seuran perustamisen ajalta vuodelta 1999. Nyt käytöstä poistuva logo otettiin käyttöön edellisen vuosikymmenen lopulla kun superpesisjoukkuetta pyörittänyt taustayhtiö ajautui talousvaikeuksiin ja toimintaa jatkamaan perustettiin Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry.

Nyt tehdyn seurafuusion ja uuden yhdistysnimen myötä Puijon Pesiksen tarinassa kääntyy jälleen uusi luku ja yksi aikakausi jää historiaan. Uusi logo on tästä konkreettinen ilmentymä. Uudessa logossa palataan juurille ja samalla uudistutaan. Se viestii sekä historian kunnioituksesta, että tulevaisuudesta ja eteenpäin menosta. Tavoitteena oli tuoda ilme tähän päivään ja löytää selkeää, ajatonta tyylikkyyttä, Eskelinen taustoittaa.

Uuden logon on suunnitellut kuopiolainen Roi Leskinen Nordic Dimension Oy:stä. Hänen mukaansa uudessa ilmeessä lähdettiin yhdistelemään Puijon Pesiksen edellisistä logoista tuttuja elementtejä.

Tunnuksen pallomainen muoto, Puijon torni sekä keltamusta-värimaailma muodostavat yhtenäisen, selkeän ja perinteitä kunnioittavan kokonaisuuden unohtamatta urheilullista ja modernia ensivaikutelmaa, Roi Leskinen kuvailee.

Puijon Pesis lähtee uuteen kauteen teemalla ”Yksi seura. Yhdessä.” Seurajohtaja Aleksi Eskelinen kertoo teeman viestivän vuoden 2016 tärkeimmistä tavoitteista: seurayhdistymisen sisäänajosta, yhteisten pelisääntöjen ja toimintatapojen löytämisestä, seuratoimijoiden me-hengen luomisesta sekä yhteisöllisestä yhdessä tekemisen kulttuurista. Hän toivoo tämän hengen näkyvän niin pelikentillä, katsomoissa, harjoituksissa kuin myös taustatyössä. Kaikki ponnistelevat yhden yhteisen seuran eteen.

Pieni joukko seuraväkeä on tehnyt kovasti töitä vuosien ajan, jotta Puijon Pesis on selvinnyt vaikeuksistaan. Kiitoksena tälle työlle viemme nyt seuraa eteenpäin seuraavalle tasolle. Yhdistymisen myötä olemme nyt kokonaisvaltainen seura, joka tarjoaa koko pesäpallopaletin pesiskouluista huippupesikseen, harrastamisen ja yhteisten elämyksien mahdollisuuksia kaikille. Tämä on otettu ilolla vastaan niin pelaajien, seuratoimijoiden kuin yhteistyökumppanienkin taholta, Eskelinen kertoo.


Scroll to Top