Ykköspesiskausi avataan PuPe Vastuu -hyväntekeväisyysottelulla

Puijon Pesis avaa miesten Ykköspesiskautensa tulevana sunnuntaina 12.5. eli äitienpäivänä. Kotiavauksessa vastaan asettu Sotkamon Jymy Jaguars.

Kauden avausottelu on samalla PuPe Vastuu –hyväntekeväisyysottelu, jonne yleisöllä on vapaa sisäänpääsy. Hyväntekeväisyysottelun kumppanit mahdollistavat yleisölle ilmaisen pelin sekä rahalahjoituksen tapahtuman hyväntekeväisyyskohteelle Hope Kuopion toiminnan tukemiseksi. Hyväntekeväisyysottelun otteluisäntä ja pääyhteistyökumppani on Kuopion kaupunki.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n Kuopion toiminnan tukemiseksi tehtävällä lahjoituksella mahdollistetaan lapsille ja nuorille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Lahjoituksella tuetaan vähävaraisten ja kriisin kokeneiden lapsiperheiden lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuotetaan iloa ja elämyksiä.

Keräämme Hope Kuopiolle hyväkuntoisia kesäurheiluvarusteita ja –asusteita jaettavaksi eteenpäin niitä tarvitseville. Tuo siis otteluun mukanasi ne varusteet ja asusteet, jotka haluat lahjoittaa eteenpäin! Kasvatetaan yhdessä hyvän kierrettä.

Haluamme haastaa alueemme asukkaat ja yritykset yhteisvastuullisuuteen – yhdessä olemme enemmän. Puijon Pesis ja Hope Kuopio toivottavat yleisön sankoin joukoin mukaan otteluun osoittamaan tukensa hyväntekeväisyysottelun idealle ja Hope Kuopion toiminnalle sekä nauttimaan hienosta ottelutapahtumasta!

PuPe Vastuu –hyväntekeväisyysottelun mahdollistavat kumppanit:

Kuopion kaupunki
Barona
Carlson
Destia
Istekki
Kattokeskus
Kaupunkilehti Kukko
Kuopion Autokauppa
Kuopion Energia
LähiTapiola
Messujentekijä
Mestar
OP Pohjois-Savo
PAM Itä-Suomi
Piipputiimi
PSVM
Rakennusliike Pohjonen
RTV
Sakky
Savonia
Siilin Hammaslääkäripalvelu
Sähkö-Jave

Scroll to Top