Höntsäpesis ja Pesiskoulu liikuttavat jälleen kuopiolaisia

Puijon Pesis liikuttaa kuopiolaisia lapsia ja aikuisia jälleen tänä kesänä maanantaista 11.6. alkaen. Tuolloin alkavat 6-12 –vuotiaille lapsille tarkoitettu Pesiskoulu ja aikuisille tarkoitettu Höntsäpesis.

Valtavan suosion viime kesänä saavuttanut Höntsäpesis palaa täksi kesäksi tutulla sapluunalla. K-Citymarket Päiväranta Höntsäpesis tarjoaa hyvää mieltä antavaa ja yhteisiä kokemuksia tuottavaa liikkumista pesäpallon parissa kaikille aikuisille taustoista ja taidoista riippumatta.

Höntsäpesis alkaa maanantaina 11.6. ja jatkuu maanantaisin elokuun loppuun saakka Neulamäen kentällä. puolentoista tunnin mittaisia vuoroja on kaksi. Aikaisempi vuoro alkaa kello 17 ja myöhäisempi kello 18.30. Jokaisena maanantaina on oma teemansa ja toiminta on ohjattua.

Höntsäpesis on osallistujille maksuton. Myöskään ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Riittää kun tulee paikalle. Mukaan voi tulla kesken kaudenkin, eikä kaikkiin vuoroihin tarvitse osallistua.

Puijon Pesis lainaa osallistujille pelivälineitä, joita on kuitenkin rajoitettu määrä. Oman räpylän voi siis ottaa mukaan, jos sellaisen sattuu omistamaan.

Tietoja Höntsäpesiksesta löytyy Höntsäpesiksen sivuilta ja ajantasainen tiedotus tapahtuu Pesis Kuopio –Facebook ryhmässä.

Myös jo suosionsa vakiinnuttanut SuperCorner Pesiskoulu alkaa ensi viikolla ja jatkuu viikot 25,29, 30 ja 31. Ensimmäiset ryhmät kokoontuvat maanantaina 11.6.

Pesiskoulussa liikutaan ja opitaan pesäpallossa vaadittavia taitoja laadukkaassa ohjauksessa. Iloiseen pesiskouluporukkaan ovat tervetulleita kaikki vuosina 2006-2012 syntyneet tytöt ja pojat.

Pesiskoulua on kaksi kertaa viikossa puolitoista tuntia kerrallaan. Paikat ovat Koulupuiston kenttä Hatsalassa ja Lippumäen kenttä. Osallistua voi joko aamupäivä- tai iltapäiväryhmään.

Pesiskoulun hinta on 45 euroa (sisarhinta 35 euroa). Jälki-ilmoittautumislisä on 5 euroa. Hinta sisältää koulun opetuksen, pelivälineet koulun ajaksi, harjoittelupaidan, ilmaislipun SuperCorner Pitkälähteen sekä pesispassin.

Tarkempia tietoja löytyy pesiskoulun omalta sivulta.

Scroll to Top