K-Citymarket Päiväranta Höntsäpesis jatkuu kolmatta kesää – avauskerta 10.6.2019

Suuren suosion saavuttanut Höntsäpesis jatkaa kolmatta kesää tutulla sapluunalla.

Kesällä 2019 K-Citymarket Päiväranta Höntsäpesis pyörii joka maanantai 10.6. alkaen aina elokuun loppuun asti Rajalan kentällä, klo 18.00 – 19.30.

PÄIVITYS: Höntsäpesis jatkuu loppukesän kahdella vuorolla. Maanantaina 17.6. vuorot ovat klo 18.00-19.30 ja 19.30-21.00 ja sen jälkeen joka maanantai elokuun loppuun asti klo 17.00-18.30 ja 18.30-20.00.

K-Citymarket Päiväranta Höntsäpesis on jokamiehen ja -naisen hyvän mielen liikkumista pesäpallon parissa! Se on osallistujille avoin, maksuton, eikä vaadi sitoutumista. Höntsäpesis on tarkoitettu kaikille aikuisille taustasta riippumatta ja taitoihin takertumatta.  Ennakkoilmoittautumista ei tarvita – riittää, kun tulet paikalle ja haluat touhuta pesäpallon parissa.

Höntsäpesiksessä toiminta on ohjattua ja hauskanpito sallittua. Puijon Pesis lainaa pelivälineitä osallistujille (rajoitettu määrä). Ryhmässä tutustutaan pesäpallon perusteisiin kuten sääntöihin, varusteisiin ja merkkipeliin, harjoitellaan kaikkia pesäpallon lajitaitoja, kuten lyömistä, heittämistä ja etenemistä, sekä tietenkin pelataan porukalla! Osallistujat voivat vapaasti valita vuorot, joihin osallistuvat. Uudet osanottajat ovat tervetulleita mukaan milloin vain. Höntsäpesis tarjoaa mahdollisuuden tutustua kansallispeliin ja touhuta pesäpallon parissa, virkistystä, hyvää oloa sekä liikkumista ja pelailua rennolla ja hauskalla otteella.

Suosittelemme kuitenkin  Harrastepassin hankkimista (hinta 10 €). Harrastepassin voi Pesis-mobiilisovelluksella. Harrastepassin hankkineet saavat vapaalipun yhteen Superpesiksen tai Ykköspesiksen otteluun.

Höntsäpesikseen jokainen osallistuu omalla vastuullaan, eikä Puijon Pesis korvaa mahdollisia vahinkoja tai tapaturmia. Suosittelemme osallistujille huolehtimaan omasta vakuutusturvastaan vähintään vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Halutessaan voi ottaa Harrastepassin yhteydessä myös Sporttiturva-vakuutuksen hintaan 29 €.

Puijon Pesiksen järjestämän Höntsäpesiksen mahdollistavat K-Citymarket Päiväranta sekä KKI Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.

Tietoja Höntsäpesiksesta löytyy Höntsäpesiksen sivuilta ja ajantasainen tiedotus tapahtuu Pesis Kuopio –Facebook ryhmässä.

Scroll to Top