”Oman kylän korttelipesis” käynnistyy heti Vapun jälkeen – myös kesän Pesiskoulun ja Pesisliikkarin ilmoittautuminen on auki!

Pesiskesä 2021 lähestyy jo kovaa vauhtia, ja samoin myös Puijon Pesiksen tarjoamat lasten pesiskerhot alkavat siirtyä kohti kesää.

Uutuutena kattauksessa on ”Oman kylän korttelipesis” -nimeä kantava pesiskiertue, joka on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille. Viime keväänä korttelipesis toteutettiin viikon mittaisena tutustumisjaksona ennen kesän pesiskouluja, mutta tänä keväänä korttelipesis laajenee viiden viikon mittaiseksi kokonaisuudeksi, joka käynnistyy heti Vapun jälkeen maanantaina 3.5.

Oman kylän korttelipesiksessä Puijon Pesiksen yhteistyökumppanina ovat Kuopion K-Market kauppiaat. Toimintaa järjestetään kahdeksalla eri kentällä ympäri Kuopiota, ja jokaisella kentällä on ohjatut harjoitukset kerran viikossa. Oman kylän korttelipesis on lapsille maksuton!

Lisätiedot, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät Korttelipesis-sivustoltamme!

Pesiskoulusta ja Pesisliikkarista lentävä lähtö kesälomalle

PuPen Pesiskoulu on tuttuun tyyliin osa lasten kesälomatarjontaa. Pesiskoulu starttaa heti koulujen päätösviikonlopun jälkeen maanantaina 7.6., ja kestää yhtäjaksoisesti kuusi viikkoa aina 18.7. saakka.

Korttelipesiksen tapaan Pesiskoulu on tarkoitettu alakouluikäisille (6-12v.) lapsille. Pesiskoulua järjestetään päiväsaikaan kuudella eri kentällä, jokaisella kentällä kahdesti viikossa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset löydät Pesiskoulu-sivuston kautta!

Perheen pienimmille tarkoitettua Pesisliikkaria (3-6v.) järjestetään myös kesäkuukausina. Pesisliikkari käynnistyy tiistaina 8.6. ja päättyy torstaina 12.8. Toimintaa järjestetään viikoittain kahdella eri kentällä, tiistaisin Koulupuiston kentällä ja torstaisin Pyörön koulun kentällä. Pesisliikkari-sivustolta löydät lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet.

Puijon Pesis toivottaa lapset lämpimästi tervetulleiksi kaikkiin kerhoihin!

 

 

Scroll to Top