Puijon Pesis käynnistää Kausarihaasteen

Puijon Pesis järjestää tänä vuonna suosituksi tulleen Kausarihaaste 2018 -kampanjan. Kausikorttien haastekampanjan idea on, että kausikortit myydään roimasti alennettuun hintaan, mikäli määräaikaan mennessä tulee riittävästi sitoumuksia ostaa kausikortti. Kausarihaaste-kampanjan ovat toteuttaneet muun muassa Veikkausliigaseurat RoPS ja PS Kemi, Superpesiksen Oulun Lippo, Mestiksen Sapko ja RoKi, Salibandyliigan LASB sekä lentopallon mestaruusliigan VaLePa.

Kampanjan aikana tarjotaan mahdollisuus ostaa Puijon Pesiksen Ykköspesis-kausikortteja puoleen hintaan 50 eurolla. Myynti alkaa aprillipäivänä 1.4. ja kestää vappupäivään 1.5. asti. Ykköspesiksen kauden avaus on lauantaina 12.5.

–          Haluamme tarjota ihmisille iloa ja suuria tunteita elämyksellisyyden kautta pesäpallon ympärillä. Meille yhdessä tekeminen on voimavaramme. Kausarihaasteella tuomme pesäpallon kaikkien saataville Savon sydämessä ja tunnelmaa katsomoon, kertoo Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen kampanjan perusteista.

Seura on asettanut Kausarihaaste 2018 -kampanjalle kovat tavoitteet. Tosin kampanjan avauspäivän ollessa aprillipäivä ja savolaisten kertoessa tavoitteesta, on vastuu kuulijalla.

–          Meidän mielestä savolaiset ovat maailman luontaisinta kansaa pesäpalloilijoiksi, syntyyhän savolaisesta kieroudesta juonikkaassa kansallispelissä oivallinen yhtymä. Uskomme unelmiin ja ainakin avauspäivänä tavoite kampanjalle on 3000 myytyä kausikorttia. Katsotaan sitten aprillipäivän jälkeen kestääkö tämä tavoite vai pitääkö siitä rukata, Eskelinen toteaa.

Kausarihaaste 2018 -kampanjan kausikorttien varaaminen alkaa 1.4. verkkosivuilla puijonpesis.fi. Varaus onnistuu sunnuntaina klo 12 – 16 välisenä aikana myös Puijon pesäpallostadionilla sekä Tahkonrinteiden jääalueella, jolloin kausikortin varaaja saa kaupantekijäiseksi ilmaisen makkaran.

–          Voi myös ajatella ostavansa 50 euron makkaran, jolla saa kaupan päälle kausikortin. Asiakas päättää miten päin asiaa haluaa ajatella, Eskelinen virnistää.

Puijon Pesis haastaa kaikki urheilun ystävät mukaan luomaan yhdessä entistäkin viihdyttävämpi ottelutapahtuma kasvavan yleisömäärän tuoman tunnelman kautta.

KAUSARIHAASTE 2018 -KAMPANJASIVU JA VARAUSLOMAKE

Päivitys 2.4.2018:

Sunnuntaina Kausarihaaste 2018 -kampanjan tavoitteeksi kerrottu 3000 kausikortin tavoite oli aprillipäivän jekku ja kampanjan todellinen tavoite on 300 kausikorttia. Kampanjan info ja varausehdot löytyvät kampanjasivulta.

Scroll to Top