Kausarihaaste-kampanja toteutuu – kausikorttien myyntiaika jatkuu edelleen

Puijon Pesiksen kaudelle 2018 järjestämä Kausarihaaste-kampanja toteutuu saavutettuaan kampanjalle asetetut minimitavoitteet kausikorttien varausmäärässä. Kausikorttien haastekampanjan tavoitteena oli 300 sitovaa kausikorttivarausta ja seuran hallitus oli asettanut kampanjan toteutumisen minimitavoitteeksi 200 kausikortin varausta. Varauksia saapuu edelleen paperisten varauslomakkeiden toimitusten myötä, mutta jo nyt on selvää, että ainakin kampanjan 200 kausikortin minimitavoite on tullut täyteen.

Kampanjan minimitavoitteen tultua täyteen Puijon Pesis on päättänyt jatkaa Kausarihaasteen kampanja-aikaa toukokuun loppuun asti. Kausarihaaste-kausikortteja voi siis edelleen varata edulliseen kampanjahintaan 50 euroa.

Puijon Pesiksen Kausarihaaste 2018 -kampanjan tavoitteena on tarjota ihmisille iloa ja suuria tunteita elämyksellisyyden kautta pesäpallon parissa sekä tuoda kansallislaji kaikkien saataville Savon sydämessä. Seuran puheenjohtaja Aleksi Eskelinen on tyytyväinen kampanjan onnistumiseen.

–          Olemme todella iloisia, että Kausarihaaste-kampanja on otettu hyvin vastaan ja olemme näin pystyneet vahvistamaan kannattaja- ja seurakulttuuria, jossa omaa seuraa kannatetaan ja tuetaan sitoutumalla ostamaan kausikortti. Uskomme, että lisääntyneen kausikorttimyynnin kautta saamme lisää yleisöä sekä tunnelmaa katsomoon ja näin luomme myös entistä viihdyttävämpiä ottelutapahtumia. Haastamme edelleen savolaista ja kuopiolaista urheilu- sekä pesisväkeä mukaan osallistumaan Kausarihaaste-kampanjaan ja osoittamaan joukkovoimaa.

Kausarihaasteen kausikortit eivät ole nimettyjä tai yksilöityjä ja kausikortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn Puijon Pesiksen miesten Ykköspesiksen runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2018.

Kausikortit voi maksaa pääsylippujen tavoin myös seuraavilla liikunta-ja kulttuurimaksuvälineillä: Tyky+-setelit, Tyky Online, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Saldo -mobiilimaksu ja -verkkomaksu,  Edenred Virikeseteli, Virike- ja Duo- kortit, Eazybreak liikunta ja kulttuuri, sekä ePassi KulttuuriPassi. Liikunta ja kulttuuri -maksuvälineissä tulee olla kulttuuriominaisuus.

Puijon Pesiksen miesten edustusjoukkueen Ykköspesis-kausi alkaa lauantaina 12.5. kotiottelulla Lievestuoreen Kisaa vastaan. Vielä sitä ennen harjoitusotteluissa PuPe kohtaa sunnuntaina 6.5. Ylivieskan vieraissa sekä tiistaina 8.5. Siilinjärven Pesiksen Puijon pesäpallostadionilla.

Puijon Pesiksen otteluohjelma 2018

Kausarihaaste-kampanjan info ja kausikorttien varauslomake

Kampanjan varausehdot ja usein kysytyt kysymykset

Scroll to Top