Pesisliikkari ja Palloilukerho tekevät paluun helmikuussa – ilmoittautuminen käynnissä!

Puijon Pesiksen organisoima lapsien kerhotoiminta palaa talvitauolta heti helmikuun ensimmäisellä viikolla. Sekä Pesisliikkaria että Palloilukerhoa järjestetään tuttuun tyyliin kerran viikossa kahdella eri koululla Kuopiossa. Keskiviikkoisin vuorot järjestetään syksyn tapaan Haapaniemen koululla ja torstaisin ryhmät pyörivät kevätkauden osalta Pitkälahden koululla.

Kevään kerhokerrat alkavat helmikuussa viikolla 5 ja jatkuvat maaliskuun loppuun viikolle 12 saakka. Poikkeuksena on hiihtolomaviikko (vko 10), jolloin kerhoja ei järjestetä. Kullekin ryhmälle ohjausta kertyy siis yhteensä seitsemän kertaa.

Pesisliikkari on 3-6-vuotiaille lapsille tarkoitettu liikuntaleikkikoulu, jossa tärkeintä on liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä monipuolisen liikunnan ja motoristen perustaitojen omaksuminen leikin varjolla. Palloilukerhossa (7-12v.) pelataan monipuolisesti erilaisia pallopelejä, jotka kehittävät lapsien pallonkäsittelytaitojen lisäksi myös ryhmässä toimimista.

Ilmoittautuminen ryhmiin on nyt avattu, ja niihin voi ilmoittautua 1.2.2021 asti. Tarkemmat tiedot, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät klikkaamalla alla olevista linkeistä:

Pesisliikkari
Palloilukerho

Scroll to Top